Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#10017) echterion válasza Pocok256 (#10015) üzenetére


echterion
nagyúr

Az pont nem az fps számlóló, grafikavisszavevős, reflexbajnokságról szól, mint az online fps-ek 90%-a, ahol beállsz a spawnzónákhooz, aztán lehet a kezdőket halomra lőni. A WoT-ban pontosan hogy kell tudni helyezkedni, a megfelelő ponton lőni az ellent, nem agyatlanul előrerohanni, vagy a háttérben lapulni egy sniper gunnal, stb. Bármennyi lóvét is öntesz bele, ha nincs skill, nincs siker. De persze ehhez ki kéne próbálni, nem vérpistike szinten fikázni valamit, amiről láthatólag fingod sincs.

Tojásfőzés: nem kell ahhoz se különösebb skill, hogy a tojásaid meg a lapos közé teszel valamit, hogy ne főljön meg. De persze ehhez gondolkodni is kéne picit. Ráadásul 10-12 órán keresztül? Ha ennyi ideig nyomod egyhuzamban, akkor tényleg csak sajnálatot érdemelsz, de persze ez a te dolgod.

Aztán írod, hogy monitor, meg egér+bill. Ennek is van természetesen létjogosultsága, csak mint a kérdező is említette, ő nem asztal mellett szeretné állandóan használni. Meg írod, hogy munkahelyen tolod a játékot munkaidőben. Jó munkahely lehet az, ahol ezt elnézik neked, remélem, sokáig megmarad ez. Vagy gamer gépen dolgozol? Az is jó munkahely, ahol a munkaeszközt te hozod vagy gamer munkaeszközt ad a cég.

Mindegy, látom, nem kell téged komolyan venni, erre jó volt ez a kis hozzászólásod.

(#10016) Yeffy DJ: A kérdés igazából nem neked szólt, hanem Muerte75 kollégának. :))

[ Szerkesztve ]

**********

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.