Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6986) tomcica


tomcica
Topikgazda

apropo a Puma Faas 500-as megerkezett,futottam benne egy edzest,fuves terepen kozepes iramjatekost....elso eszrevetelek,a talpa eleg kemeny,a felso resz nagyon puha,kenyelmes viselni,de nem
lazito cipo lesz az biztos,inkabb elesebb tempo-resztavos...29euro volt mire ideert hozzam,ennyiert nem hagyhattam ki (sportsdirect-rol hozattam,szegedig hozta az illeto,oda pedig atment a baratnom erte)

az iden nem hiszem hogy sokat megyek benne,a locsipocsi idore mas cipot hordok,hoba megint mas,gyorsra meg van egy "felbontott" NB 890-em,de ha jovore hasznalom akkor irok rola egy hosszabb beszamolot,ami erdekel az a kopas,szakadas erosebb palyamunkanal,illetve hogy esetleg puhul-e idovel (mert elofordul az ilyen is)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.