Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6533) raggg válasza deicide (#6530) üzenetére


raggg
senior tag

Fogyás témához: én kevésbé tudatosan "fogyózok".. azaz: nem vezetek naplót, viszont átálltam reggeli pékcuccokról müzlire (minden ropogós magvas cuccot müzlinek hívok, szóval nem csak ez lehet), ebédre normális főtt kaja, lehetőleg nem zsíros (ezt a legkönnyűbb megállni mert sem a zsírosat, sem az olajosat nem szeretem), vacsira a lehető legkevesebb - ez az utóbbi a legnehezebb lépés, mert egy jó ideig csak este ettem főtt kaját, abból viszont sokat. A süteményt csokit (stb.) édesszájú lévén jól el kell dugnom magam elől, de ha nem látom, akkor eszembe se jut, hogy egyek.. sőt!

A max. táv amit futottam az a most hétvégi 24 órás váltón volt, 2x 10km és körülbelül május óta futok rendszeresen (heti 3x). Lényeg a lényeg, hogy elkezdtek lógni rajtam a nadrágaim. Igazából nekem a hasamon van fölösleg, máshol nem nagyon (182 cm/85-90 kg vagyok), de elkezdett kevesebbet mutatni a mérleg... bár nem annyival kevesebbet szerintem, mint amennyit igazából fogytam, mert körülbelül olyan 3 kg -t mutat, de sokkal izmosabb vagyok (elég vaskos testfelépítésű vagyok egébként is).

Edzés után én nem szoktam túlzásba vinni, általában egy pohár tej/gyümölcs, meg kb. egy üveg víz elalvásig :-D (este futok).

Reménykedtem benne, hogy nem kell kőkemény diétára váltanom és bár kell némi türelem de azért megvan az eredmény.. ha még 4-5 kiló lemegy, akkor már igazán jó lesz. :-)

ragklaatPS

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.