Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6253) Revolit válasza cekkk (#6247) üzenetére


Revolit
senior tag

Ezt a paeolit diétát nem vágom most melyik, nem szoktam ilyesmiket követni :) Persze hallottam már róla, csak nem ugrik be ez pont mit takar.

Mint említettem, én is szoktam enni egészségtelennek titulált ételeket, fehér lisztet is (bár igyekszem nagyon minimálisra redukálni). Azt is inkább olyan formában, mint Győri édes zabkorpa (igen, tudom, cukor is meg liszt is van benne... ) vagy jó reggelt. (Hiába van rajta nagy betűkkel, hogy "teljes kiőrlésű", tessék csak elolvasni összetevők listáját is ;) )
Egyébként a reggeli natúr, sima, mezei zabpehely keverve egy kicsit ízesebb zab/kukorica pehellyel (ez is natúr, de már jobban feldolgozva, egyébként a Lidl-ben kapható epres izé pl.) tejjel vagy natúr yoghurttal. És semmilyen kukoricapehely!!! A kukorica rossz, értem?!?! :D Ebbe most nem mennék bele, csak annyit, hogy a disznót mivel hizlalták? :) Persze nem ez az egyetlen érvem, de tényleg nem megyek most bele.
Sok gyümölcsöt igyekszek enni. A húst zöldségkörettel de legalább vegyesen egy kis salátával vagy minimum uborkát hozzá. Zöldségben sok a rost, és hiába kevesebb kalória mint pl rizs vagy krumpli, sokkal tovább kelt jóllakott érzést.

Vacsorát meg már említettem itt, régen rászoktam és azóta megszerettem, natúr túró vagy magában, vagy banánnal, puffasztott rizzsel esetleg valami keksszel :D De már viszonylag ritkán ez a vacsorám, és be-be csúszik szenya is, igaz nem fehér kenyérből.

De egyébként már elég minimálisan vagyok szigorú magammal, sokszor "vétkezem" :) Főleg a rohanó világunk miatt is...

szerk.: Ez amit enni szoktam, nem amiről úgy gondolom, hogy a lehető legegészségesebb, de ilyen étrendet talán össze se lehet állítani, vagy ha mégis, akkor jobb ha felső vezető vagy a Google-nél vagy legalábbis hasonló fizetéssel rendelkezel :P
Amúgy meg tényleg mindenre vannak érvek és ellenérvek... Szóval igazából a legjobb tanács amit talán adni tudok, hogy mindent csak mértékkel, és változatosan kell táplálkozni ;) Ezt meg mindenki hallotta már ezer + egyszer.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.