Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6091) szki válasza gombi01 (#6086) üzenetére


szki
őstag

Akkor csak hajrá! :) Menni fog!

Azt még hozzá kell tennem, hogy nem hajszolom az eredményeket. Azért futok, mert jól esik futnom :) Az egészségem megőrzéséhez elég nekem a bringázás bőven. Havi egy futóversenyre azért megyek el, mert jó a társaság, és a hangulat. Például a szilveszteri hegyi futóverseny is tök jó buli volt. Ritkán indulok úgy futóversenyen, hogy aztán most egyéni csúcsot akarok futni. A legtöbb versenyhelyszínre meg eleve bicajjal tekerek el :)

(#6083) Alg : Huh! Gratulálok!

(#6087) deicide: Gratula itt is Viktor!

(#6088) Revolit: szerintem 3 hónapban gondolkozz inkább!

Más: Aki Endomondos: Training Plan funkciónál lehet igényelni 1 hónapig ingyenes Premium tagságot. 30 nap múlva lemondható a Premium, ha nem kell tovább már pénzért. Vagy levonják a bankkártyáról az éves díjat (15 USD Pro használóknak, 20 USD a többinek)
Premium tagként különféle statisztikák kinyerhetőek, és már lehet készíteni személyre szabott futó edzéstervet. Nem lehet olyan szépen szerkeszteni az egyes napokat, mint szeretném, de nekem egész jót dobott ki. Ha végigcsinálom így az edzéseket, akkor már elégedett lehetek magammal :) Pro használóként nekem működik az interval edzés a telefonon. Már használtam korábban is, és most a résztávos edzéseket is majd ezzel fogom nyomatni. Szóval a telefon beszél, meg sípolgat, hogy na akkor most tempóváltás :D Kedden majd például ilyet kell futnom:
10 perc bemelegítés
5x 4 perc 3:51-es tempóval, közte 3 perc lazán
10 perc levezetés
Ez így 11,55 km, és 52 perc, mert a laza nálam 5:02-es tempó. Képen ez így néz ki:

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.