Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6045) szki válasza Aristeus (#6031) üzenetére


szki
őstag

Megnéztem a videót, meg a Chi Runningot is. Ki kell próbálni mindent :) Ez a Chi Running videó hosszú, de nagyon hasznos. Az biztos, hogy futáskor a lényeg a test mögött történik, és nem előtte.
Én 2 éve futok rendszeresen. Sokat csiszolgattam a futótechnikámat, de még közel se tökéletes, ezért jól jön minden tipp. A helyes technika nagyon fontos a sérülések elkerülése érdekében!

Köröm: nekem a nagylábujjam körme sérült tavasszal egy 16 km-es terepversenyen. A terep teli volt emelkedővel, és a cipőm is átázott. Nem probléma egy köröm elvesztése :) Amúgy az okosok azt javasolják, hogy ragtapasszal le kell ragasztani, vagy síkosítóval bekenni a lábujjak végét. Kicsi cipő is lehet az oka a problémának. De ugye terepen lefelé előrecsúszik a láb a cipőben, és az okozhat problémát a körmöknek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.