Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5920) boygabi_


boygabi_
aktív tag

Telefon téma: mióta használok tracker programot azóta sokat javultam. Eddig fogalmam sem volt milyen tempót futok. Csak stopperrel mértem az időt. Tehát én nagyon jó dolognak tartom és tényleg csak elindítod és utána semmi dolgod nincs vele. Nekem úgy működik, hogy a karomra van erősítve fülhallgató nélkül kihangosítva mondja az eredményt.
Valahogy nekem nem jön be a futás közbeni zenehallgatás. 2 év alatt most másodjára próbáltam ki. Az első 20 percben annyira bezavart a ritmus, hogy össze-vissza vettem a levegőt nem tudtam normálisan menni. A másik dolog: annyira kizárja a külvilágot. Múltkor tolom az edzést keményen oldalra nézek és mellém ért egy bicajos család. Ettől én annyira megijedtem, hogy felugrottam halálra vált arccal. Ahogy láttam rajtuk szép délutánt szereztem nekik ezzel mert ahogy megbeszélték még 500 M után is röhögtek. :) Mondjuk én képes vagyok az Endomondo Km adataitól is megijedni mikor megszólal. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.