Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5668) tomcica válasza Alg (#5665) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jajj nekem,aztan meg ilyen miatt jonnek a serulesek es problemak.Nalam a design az UTOLSO a sorban,kepes vagyok meg akar noi szinu cipoket is felvenni,ha jo a meret es nagyon le vannak arazva,akar pirosat es lilat is (na jo a rozsaszint azt meg nem ;] ).Ugyis tiszta por lesz a foldesuton,fuvon hiszen nem csak palyan futok bennuk.
A Ride 5 az egyik legjobb cipo ami jelenleg a polcokon van (a sajat kategoriajaban).Akinek barmi ketelyei vannak efelol nezzen ra a Runners World-re es Forumra,nem hiaba dijaztak olyan magasan.
Az egyik legkenyelmesebb cipom,ugy hivom: "pihe-puha lagysag" kozben meg siman fel lehet benne kapni 2.55-re az ezres tempot,vagy 27-re a 200-as resztavokat,nem sok cipo tudja ugyanezt,ennyiert.Mondjuk most epp az ASICS DS trainert dicsoitem,jovo heten ismet decathlon kozelben leszek,ha meg van learazva veszem meg egyet abstartban,elteszem dobozostol a 2014/15 szezonra :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.