Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5502) stranger28 válasza DBAtti (#5501) üzenetére


stranger28
addikt

Funkcionális, ez a kulcsszó. :K

Egy nem idióta már tudja, hogy mindenre kell edzeni, különben szánalmasan fogsz kinézni. A piszkafa lábú, de felül kidolgozott, borzasztó kemény járású egyedeken én is jót szoktam vidulni. :DDD :DDD

Valóban el lehetne hagyni, mert ott a súlyzó. Én is próbálok mindent szabad súllyal csinálni. De, ha valaki meg van sérülve, vagy korábbi sérülés miatt valami már nem tökéletes, akkor sok esetben a gép a helyes megoldás. Plusz pár gyakorlatnál csak előnye van szvsz.

Saját súlyos dolog viszont kifejezetten butaság kategória tud lenni. Túl nagy súly általában, és csak szétmennek az ízületek. Persze, annak nem gond, aki edzésben van, de, aki egyáltalán nem, vagy "annyira nem", annak merész. Plusz nem is tudsz úgy átdolgozni mindent, ez tény. Jó eséllyel lesz egy aszimmetria benned, amire csak ráerősítesz. És nem csak izomcsoportokban, hanem bal-jobb oldalak valamelyikén is.

Funkcióra visszatérve pedig: kisebb súly, lehetőleg nem gépen, helyes végrehajtás. Ha az utolsó nem stimmel, akkor csak nagy buta izmokat csináltál, amik a bokasúly kategóriába esnek szvsz. Pláne, ha mindezt gépen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.