Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5486) gooool válasza cekkk (#5483) üzenetére


gooool
őstag

Ha nem gond beleszólok. :B
Azért más az a fajta testépítés meg mondjuk egy átlag illető, aki kondizni jár. Nekik lehet sose volt az életükben állóképességi sportág jelen, így nincs is megalapozva az efféle kondijuk. A testépítés meg ugye aránylag a lusták sportja, hiszen alapvetően könnyebb rávenni magad, mint izzadni egy futóedzésen és tüdőd kiköpni.
Na de a lényeg:
A professzionális testépítőknek nem célja az, ami ebben a topicban természetes dolog, hogy mondjuk fussanak egy laza sziget-kört...Csak az, hogy embertelen méreteket öltsenek, bármi áron (ami nem helyes, szép az én szememben...Arnold példakép, a maiak elrettentő példák...)
Szóval:
Az emberek 90-át megszégyenítő kondival is lehetsz eredményes futó, de nem szabad keverni a sportban a kategóriákat...( hobbi, amatőr, profi pl. )

Na de egy kis ON:
Szépen lassan én is futom a távjaim, heti kétszer 4km olyan 14-15perces tempóval, és egyszer 5x100m-es sprintedzés még benne pluszban. :)

Üdv, Balázs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.