Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54031) inf3rno válasza HKorn (#54020) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Elég ha anaerob küszöb alatt futsz, akkor úgy a harmada-fele zsírból fog menni a kalóriának, a másik része szénhidrátból. Vagy ha nagyon lenyomod a szénhidrátot, akkor fehérjéből fogja előállítani a szervezet és elkezdi bontani az izmaidat. Ha szálkásodni akarsz, akkor inkább a fruktóz, alkohol és zsír bevitelt csökkentsd, mint a szénhidrátot. Én pl sörben is ráálltam az alkohol mentes meggyes Sopronira, mert annyival jobban esik futás után, mint egy rendes sör. Mondjuk a meggylé miatt sajnos cukros, de azért nem rossz így sem. Kipróbálom valamikor a sima alkohol menteset, az elvileg tisztán glükóz alapú szénhidrát, folyékony kenyér. Zsír szempontjából az lehet a legjobb, megy egyből glikogénbe, a meggy viszont elvileg jó izomláz megelőzésre.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.