Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51702) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Folytatom a nagy zokni-tesztemet... Ezúttal [link] ezt a fajta, "Hummel" márkájú zoknit próbáltam a viszonylag alacsonyabb árkategóriából. 6 darabos kiszerelésben jött, így tényleg eléggé baráti volt az ára. Minden új zokni tesztelése előtt alapos körömvágáson esik át a lábam, hogy ne vádolhassanak elefánttalppal...

Kicsomagoláskor kicsit elkámpicsolódtam, mikor felhúztam, szinte láttam benne a lábamat, annyira vékonynak tűnt. Emlékezetes, anno egy nem túl olcsó, Mizuno zokni volt ugyanilyen vékony, az az első, 12 km-es futás után konkrétan kilyukadt az ujjánál. Egy futás után. Nos, ez nem adta meg magát, semmi sem látszik rajta, 10+-ot mentem benne, eléggé jól bírta. Kicsit talán a levegőzés miatt tűnik vékonynak, de meglepően strapabíró. Természetesen egy futás után nem lehet megállapítani, de mindenesetre a Mizunonál jobban teljesített.

Mellékesen megjegyezném, hogy a Nike titokzokni még mindig bírja mindegyik, azon aztán tényleg meglepődtem, még egyik sem adta meg magát.

Közben megérkezett az itt, többek által is javallott Injinji ujjas zokni is, szerintem arra is rápróbálok valamikor.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.