Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51694) Agony válasza sipi700 (#51690) üzenetére


Agony
aktív tag

Nem hiszem, hogy előfizetőjük leszek, már csak az ára miatt sem, de ha már ingyen adják ezt a 4 hetet, megnézem. Ha már kipróbálnék valami újat, akkor inkább megnézném a watt alapú edzést.

Már lassan 2 éve használok Strydot, de csak az pontos instant tempó miatt, viszont ennyi idő alatt már elég adat gyűlt alá, hogy abból is le lehessen vonni valami konzekvenciát. Egy-két edzést csináltam watt alapján és esküszöm keményebb volt mint mondjuk pulzus alapon, mert azonnali értékek vannak, lépsz hármat és már ott a teljesítmény, a pulzus meg még kullog felfelé.

Egyelőre az 1:20 alatt FM a cél, ami elvileg benne van a levegőbe a felkészülés alapján és az ENSPORT is 1:17-1:21 közé taksált, de már háromszor mellé lőttem, jó lenne végre betalálni.
Mindhárom versenyen egyedül futottam, azóta meg csak virtuális "versenyek" voltak, úgyhogy lehet csak egy rendes versenyszituáció hiányzik, ahol ott a versenydrukk vagy valaki akivel együtt lehet tempót futni.... na majd talán nyáron/ősszel már lesznek használható versenyek, aztán ha más nem átugrok Tomhoz Zentára, hogy meghajtson! ;] :P

[ Szerkesztve ]

Start with a whisper, end with a scream!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.