Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49979) myckey


myckey
veterán

Szombaton és vasárnap a Zemplénben jártam, a legmagasabb részén.(900m körül, meg a kilátó) Többet terveztem ettől, de szerdán kicsit sérült a combközelítőm ( 1:52-3:40 p/km tempók között futottam erőseket, dombon meg síkon ) érzékeny volt még hétvégén is, és inkább nem variáltam az utazással sem, "helyben" intéztem...nem bántam meg.

Első nap, 24,3km - kb. 900m emelkedés, mt3:24.(10km ben volt kb.800m emelkedés), vége felé még rendben voltam 2:53 pace-re.hidegebb színek a lassabb, melegebb a gyorsabb.







háttérben a Felvidék, Északnyugati Kárpátok, Kassa irányába kb.

Ezt nagyon szerettem, nem készültem különösebben, utólag itthon láttam hogy nehezen járható, sűrűn benőtt terület, ráadásul gázló és odafent annyi hó volt, hogy mindenhonnan ömlött...2x is eltévedtem ezen a területen, meg bokáig jártam a vízben és az okt jelzés is elkopott. Improvizáltam, mindenen keresztül.. azóta is be van gyulladva, ahol belém állt ez meg az.

Második nap, ez nagyon rosszul indult, vagyis a fejem nem akart indulni...sikerült 2 és fél órát aludnom, nem voltam túlzottan kipihent kora reggel ( az előző napok miatt sem ). Kínlódás után rászántam magam, nem bánom. 24km, 900-1000m emelkedés, mt3:15 , végén ment még 2:38pace. Szebb idő volt, 6 fok körül ( 2-3 fokkal hűvösebb ) de kevésbé szeles és inkább napos. Miután felerőszakoltam magam, lefele le is került a sapka, csősál és a hosszú második réteg gatya is, néztek is egy páran odalent, csak a szokásos. Nagyon jól éreztem magam a végére, sikerült is 2-5 perc + - körüli tempókat mennem a végén, 4-5km ben. kb.



Kárpátalja irányába, Északkeleti-Kárpátok vonulata, távolban.Szépen el lehetett látni. Középen egy klassz gerinc út vitt le a határon, most erre indultam le.

Ismét volt szerencsém, jópofa, kedves emberekhez, is.. sok sok pozitívummal gazdagodtam.
Nem olvastam vissza, bele sem manapság... de mindenkinek mindenhez gratulálok, utólag is, bármi is legyen az, és kitartást, ha úgy adódik.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.