Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49600) Hi!King válasza xy.zsolt (#49598) üzenetére


Hi!King
őstag

Hogyne, 6 előtt indultam, eredetileg mára terveztem egy 25-30 km körüli könnyű hosszú futást, de kiderült, hogy munkahelyi orvosi vizsgálat miatt ma nem kéne home officeozni, így kevesebb időm volt, és látva mekkora a szél, úgy döntöttem hátszéllel megdöntöm a csepeli Kis-Duna sétány déli irányú Strava szegmenseinek rekordjait. Hátszél az volt, csak abba nem gondoltam bele, hogy annyira nem biztos a talajfogás, hol csúszott, hol pocsolyába léptem, meg a hideg sem kedvezett igazán, úgyhogy CR egy sem jött össze (de több PB, és egy 3. hely igen), utána meg könnyű futással jöttem vissza egy másik útvonalon, majd az utolsó km előbb beugrottam egy csomagponthoz a megrendelt nagy adag zoknimat átvenni, és végül haza. Így 19 km lett.

Utána szembeszélben tekertem munkába, néhol csúszós úton, az még nagyobb móka volt, meg Lágymányosi hídon, ahol mondjuk szerencsére nem csúszott, folyton a kerékpárút jobb oldaláról a baloldalára tolt az oldalszél. Negatív rekord volt a szokott útvonalon, a 30 perc körüli átlag helyett 40 perc. Hamarosan megyek haza hátszélben.

Holnap hidegebb lesz, de kisebb széllel, és minden csontra fagy , így a cipőm nem fog átázni a pocsolyákban, így ideális lesz a hosszú futás bepótlására.

Szerk.:
Ja, és most megvalósítom azt a zokni stratégiámat, hogy egy rakás vékony és vastag Artengo zoknit rendeltem a Decathlonból, amik nagyon olcsók, és így teszek rá, ha lyukadnak, van bőven.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.