Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48041) myckey válasza inf3rno (#48038) üzenetére


myckey
veterán

TP ben van minden, több is, a prémium az meg abszolút professzionális,( leginkább grafikonok vannak megvágva, más is persze. )
Kézzel bele lehet nyúlni adatokba is(kb bármibe), más alkalmazásokban is figyelem szinteket és itt módosítom HA kellene,( auto korrekció prémiumos ).
Lehet földgömb szerű grafikonon heti,havi, éves teljesített statot állítani. ( több ilyet létrehozhatsz, áthúzhatsz oldalsávból, és beállítod rá mely időszakot mutassa )
Van mindenféle értesítés és megosztás, közösségi dolog.
Ez ilyen, kattintgatni kell, kiismerni stb...elsőre bonyolult volt, másodikra is...el is engedtem, de már tetszik. :) Nekem jól jön, Komoot, AllTrails,Turista útvonaltervező mellé, néha Trace de Trail is van használatban, meg Locus ( utóbbiak már nagyon egyéni pref. )
Prémium fiókos, de alapvetően ír az egészről

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.