Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46001) ígyvanferi válasza tomcica (#45989) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Köszi!
Nincs másik célversenyem, egy félmaratont szeretnék még idén megfutni, ott is a pb lenne a cél, aztán ennyi. Jövő hétre néztem ki egyet, de sajnos limitálták a létszámot időközben és már nem tudtam nevezni. Győrben, a Püspökerdőben lesz pedig, ahol sok éven keresztül róttam a köröket, ismerve minden fűcsomót, szóval ideális lett volna. Na mindegy. Így inkább majd valamikor október végén, november elején nézek ki egy verseny. Vagy max. futom versenyen kívül.
Illetve két hét múlva UB, ott lehet futok valamilyen távon egy felmérőt. Gondolkoztam azon is, hogy ott vállalok egyben egy félmaratoni távot, de még vacilálok. Amiket ugye az elmúlt 6 hétben edzettem, azt a 10K-ra állítottad össze, szóval lehet még kellene pár hét félmaratonra specializált edzés, hogy magabiztosan indulhassak neki. Plusz éjszakai szakaszok maradtak már csak, az meg azért necces, ismeretlen helyen, sötétben, fejlámpával ellenőrzőpontokon átrobogva hajtani a pb-re. :D

Szerk.: úh, az igen, gratulálok a PB-hez! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.