Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz Teasüti #4533 üzenetére

    Sok sikert a felhasználáshoz!

    "...el se tudom képzelni a csillapított cipők milyenek lehetnek már, mintha felhőkön lépkedne az ember?? :-D"

    Nos, ezért kell bemenni a boltba, és kipróbálni. Nyugodtan felvehetsz te egy 40k-s cipőt, attól még nem kell elhozni, és akkor tudni fogod, milyen is.
    Én BTW a NIKE Citiusommal léptem feljebb egy szintet, az már légbetétes volt. Én úgy írtam volna le a boltban, hogy egy tál takonyban lépkedek, de kényelmes takonyban, olyan macskajárása lesz az embernek tőle, puhán lépsz, hangtalanul, nem trappolva ;)
    Az Asics-om kevéssé "takony", még jobban csillapít és főleg sokkal jobban stabilizál. Ez nagy tömegnél jön elő különösen (lásd: én), vagy hosszabb távon. Többször hallottam /olvastam/ panaszkodni más (kezdő) Asics tulajokat, hogy nem érzik a gél hatást, de nekem tök egyértelmű. Az is elképzelhető, hogy olcsó, fapados, csak mutatóban géles modellek miatt jönnek az ilyen kritikák.

    Mikor láttam a méretemben 2170-et és a Supermacyt 4-5k-val olcsóbban a Phoenix-nél, akkor azért :W , de nekem akkor kellett cipő. Ebből is tanultam, most már ősszel/ karácsonyra kinézem az utódot valamikor, mert januárban lejár az egy év.

    Tanulság: a cipő utódját akkor kell megvenni, mikor erőteljes akció van, és várható, hogy a korábbi szavatossága hamarosan lejár. Ez kezdő cipőknél nem tudom mennyi, én a tömegem miatt mindet elég hamar összetörtem, max 3/4 év volt. Egy közepes cipő elvisz 6-800km-t, a felsőbb házban pedig 1000-1200-at szoktak mondani, de ez csak ilyen viszonyszám, abszolút egyén és felhasználásfüggő.
    Illetve lehet egymás mellett tartani kettőt!

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés