Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42983) Hi!King válasza sharp4 (#42976) üzenetére


Hi!King
őstag

Azért nézd meg egy márkás futócipő árszerkezetét. A dekás futócipők azért tudnak jók lenni ár-érték arányban, mert egy sportáruház lánc saját márkás termékei esetében a mérethatékonysága jobb a legtöbb területnek, amelyek az árat határozzák meg.

Igen, a cipő nagyon fontos, ezért a tapasztalataim alapján ajánlani tudom ezeket a cipőket, természetesen nem általánosan mindenkinek minden modellt, hiszen egyén, láb, futóstílus függő minden. Te ezzel szemben az olcsó, ezért csak rosst lehet elven szarozod le csípőből. Számomra bebizonyosodott, hogy alaptalan ez az előítélet.

Szerk.:
Egyébként mikor egyetemista voltam, és a legolcsóbb dekás cipőt engedhettem meg magamnak, akkor nagyon sok ismerősöm futott ilyenben, van PHD hallgató ismerősöm, aki máig ilyenben fut, 1:22-es félmaraton egyébként a rekordja. Megjegyzem, én tájfutó edzéseken is használtam, néha versenyen is, mert a szöges nekem nem volt túl kényelmes, így csak fontos versenyeken vettem azt fel. Később, 2 éve, nem abban, hanem egy terepre szánt változatban futottam egyéniben 12 órás tájfutást.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.