Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42030) ígyvanferi válasza borix (#42029) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Akkor lehet le is törlöm a suunto appot, csak a sports-tracker marad a telefonon, mert tényleg tök ugyanaz.
Viszont ha nem lesz movescount, akkor mi lesz helyette pc-re? Ott csak a 3rd party oldalak lehetnek alternatívák?

Igen, alapértelmezésben kombinálja a gps-t és a légnyomáson alapuló magasságmérést a magassági adatokhoz, FusedAlti fantázianéven fut a dolog. Azt még nem tudom, mennyire pontos. Ritkán futok egyébként is szintes útvonalon (hogy átfutok a Margit hídon, azt most ne tekintsük szintnek). Bár idén szeretnék rendszeresen menni hosszabbat terepen itt a környező "hegyekben".

Ki is néztem kezdésnek a Szénás kört, majd az alapozás vége felé jó lesz, most még egy szintes 31 km borzasztó sok lenne. Végigfutottátok már ezt? Még befutóérem is van.
Épp nemrég volt szó az érmekről, nekem kimondottan megtetszettek ezek a nagyobb, egyedi érmek. Valószínűleg mert még nagyon kevés van, ritkán megyek versenyre, így nem gond hova rakni. Az egyedit persze úgy értem, hogy az adott versenyhez külön készült. Mert előfordul, hogy csak ilyen felirat nélküli pici, vékony befutóérmet adnak, amit egy felragasztott matrica tesz egyedivé. Na ilyen mondjuk tényleg nem kell. Egyébként viszont tök ötletesek szoktak lenni a grafikák, szépek az érmek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.