Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42014) dabgergo válasza Danika256 (#42011) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi nagyon, megnézem az oldalt! Abban kéne főleg segítség h napi szinten mit alakítsak át szép lassan az étkezésemben ha csak a teljesítmény növelése a cél. Tavaly pl. egy hónapig csináltam egy ilyen cukormentes időszakot és sztem jó volt. Meg igyekszem minél inkább teljes kiőrlésű cuccokat enni. De kb. ennyivel el is fogytak a reálisan megvalósítható ötleteim.
Az pl jó volna ha reggelente kenyér helyett tojást ennék, joghurttal meg zabbal? Szóval ilyen gyakorlati tippek érdekelnének :)

tomcica: köszi, igyekszem türelmes lenni, az a furcsa h elég jó passzban voltam dec. 1-jén (garmin szerint 64-65ös VO2 max) és egy hetet kihagytam, egyáltalán nem futottam és amikor elkezdtem alapozni akkor 60 körülre visszadobta VO2max-ot és azóta onnan nem is nagyon mozdult... ez azért elég bizarr nekem, egy hét kihagyás nem kéne ekkora visszaesést okozzon, na mindegy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.