Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40858) inf3rno válasza tomcica (#40847) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A pulzusmérővel nincs gond szerintem, inkább csak az órával, de nagyobbrészt az is rendben. Ma pl egész korrekten mért mindent egy fordulótól eltekintve, ahol szerinte lezuhant nullára a pace, aztán meg felment 2:50-re. :)) Nekem ez még elviselhető. A pulzusmérőt is tudnám külön használni, ha elromlik, azon van színes led, nagyjából ez a sorrend zónánként: kék, zöld, narancs, lila, piros. Igaz nincs beállítva, de azért el tudok tájékozódni valamennyire a színek alapján meg érzem is. Én is inkább úgy vagyok vele, hogy cipőre meg ruhára fogok költeni most, az óra várhat amíg teljesen bedöglik.

Amúgy a mai edzésem egész jó volt azokhoz képest, amiket mostanában futottam [link] Még kicsit rágyúrok az erőállóképességre, aztán gyihajj lesz. :DD

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.