Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40008) parandroid válasza margithid (#40005) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem fog egy évet bírni. Igazából már az csoda, ha működik, vagy azt kapod, amit rendeltél. Amazon is elkurvult, tele van mindenféle kínai szeméttel, garminhoz rendeltem két szíjat, az egyiknek a csatja kidörzsölte a kezemet, ráadásul lekopott róla a króm, és berozsdásodott a fémrész, a másik helyett egy rca audio kábelt kaptam. Jó, refund persze van, szóval no para, de csodák nincsenek. És még csak nem is a legolcsóbbat tendeltem, 10-20 eur között volt mind a kettő.

Én is szoktam látni ezeket a 3 dolláros okosórákat, bluetooth, telefonos értesítések, videóhívás, még talán a füvet is lenyírja, persze, mindezt uhd-ben. A html kód sok mindent elbír, megrendeli a palimadár, aztán azon a pár eurón úgysem fog cirkuszolni, amikor valami szart kap. De te pénzed, azt rendelsz, amit akarsz, felőlem valami nigériai herceggel is intézheted.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.