Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36986) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Ismerős valamelyőtök a III. kerület környékén? Merre induljak ott futni? Filatorigátnál, konkrétan az Orbán Balázs utcában lesz a bázisom a hétvégén, de kéne futni is. Nem ismerem még környéket, és ugye nincs gps-es órám, szóval meg kéne előre tervezni, merre fogok futni. Forgalmas út mellett ne, 200 m-es körpályán se, meg nagyon emelkedőzni sem akarok, bár ugye ott a Hármashatárhegy egy köpésre. Arra gondoltam, ha a szintvonalakkal párhuzamosan futok valamelyik kisebb utcában, az jó lehet. Egyszer már sétáltam kicsit a Testvérhegyi lejtőn, lehet arra indulok, aztán meg a Jablonkai úton, az Erdőalja úton, Királylaki úton fel s le. Ezek viszonylag síknak tűnnek. Vagy menjek még feljebb a HHH-n? Sosem jártam még arra, azt már nagyon terepnek, meg szintesnek gondolom. Habár a vasárnapi hosszúra lehet belefér egy szakaszon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.