Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36009) parandroid válasza dabgergo (#36005) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Alkattól, korról is függ. Van, aki soha életében nem lesz képes meghízni, de az átlagos az, hogy 30-40 között nagyon megváltotik az anyagcsere. 38 éves koromig semmit nem mozogtam, ahhoz képest a 84 kg nem is volt olyan vészes a 175 cm-hez, sokkal csúnyábban is járhattam volna. Év elején leszek 41, az utolsó egy évben olyan 72-73 kg között átlagoltam mindig, ami akár ok is lehetne, de kevés az izom, és túl nagy az úszógumi. Nem számolom a kalóriákat, de az elmúlt 20 év étkezési szokásait pokoli nehéz levetkőzni, iszonyat önuralom kell ahhoz, hogy ne zabáljak fel mindent, amit elém tesznek, legyen az akár 4 emberre való kaja. Fejlődök, persze, de néha előjönnek a régi reflexek, és eltüntetek egyedül egy családi pizzát, meg ilyesmik.

Izmot építeni amúgy kardióval nem fogsz (illetve csak aránytalanul nagy ráfordítással). Mindenképpen érdemes rásegíteni legalább az alapizmoknak (core, mell, hát, váll), a futás is jobban fog menni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.