Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28011) RefeeZ válasza Peterhappy (#27388) üzenetére


RefeeZ
tag

Kicsit necro jellegű lesz ez a hsz, de most jutottam el odáig, hogy elolvassam az augusztusi posztokat.

Muszáj vagyok ajánlani, hogy less rá a Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport -ra. BT, remek minőségű muzsikát fogsz hallani, legnagyobb meglepetésedre ;) Mindössze annyival kell megbarátkozni, hogy "kváncsí"-val köszön el a hölgy, vagy hogy "ílien csí pó há'-val jelzi, hogy csatlakozott az első eszközhöz. Fura akcentusnak tűnik elsőre, tudom, de meglátod, barátságos.

Más:

Októberben készülök futni első maratonomat. Talán az utolsó is lesz, egyelőre nem tudom. Azt mondják, ha egyet teljesít az ember, a következőt is akarni fogja.Talán igazuk lesz. A lényeg, hogy van egy Asics cipőm, amivel sokáig ki voltam békülve, annak ellenére is, hogy néhány körmömnek búcsút intettem miatta(?). Nyilván egy fél számmal nagyobbat kellett volna választanom, de a kezdeti 5-10km-ek nem láttatták, hogy hosszabb távon miféle gondokat idézhet elő.

Az a tervem, hogy elmegyek a Spuriba, meghallgatom, mit mondanak a futásomról, és annak alapján szerzem be a következő cipőmet, ügyelve arra, hogy legyen elég hely a lábujjaimnak. A kérdésem pedig az, hogy mit gondol(unk)tok fent említett helyről? Nyilván szakemberek foglalkoznak a vásárlókkal, és vélhetőleg megfelelő minőségű tanácsot adnak, de hátha nektek más a véleményetek/tapasztalatotok. Mire ügyeljek, ha hozzájuk fordulok? Kihez fordulhatnék esetleg helyettük? Mire figyeljek mindenképpen, mikor maratoni távot bíró cipőt nézek? Gyanítom, hogy a tompítása kulcs szempont lesz, mert iszonyú sok lépést teszek meg a 42k-n, és fokozottan fog számítani, hogy mennyi energiát nyel el, így óvva az ízületeimet, és a lelki békémet :)

Minden építő jellegű javaslatot hálásan köszönök előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.