Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27990) inf3rno válasza bandus (#27988) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ez már sok éves probléma, az egyik fogorvos azt javasolta, hogy műtessem ki a fogat szájsebészeten, mert "időzített bomba", de nem vagyok hajlandó még egyszer kés alá feküdni, ha nem élet-halál kérdése. Egyébként bölcsességfogról van szó, ami nem tudott kibújni és rálóg az íny. Olyan évente egyszer gyullad be annyira, hogy ecsetelésre kell mennem vele, legtöbbször csak enyhén gyullad be, és 1-2 héten belül rendeződik. A másikkal ugyanez volt, a végére kirohadt az állkapocsnak az a darabja, ami akadályozta, aztán ki tudott bújni. Erre várok ennél is. Általában nem szokott elhúzódni ennyire a gyulladás, azért akarom most fertőtlenítővel átmosni az ínytasakot, arra kell a szájzuhany. Egyébként lehet, hogy neked is javítana valamit az ínyeden, ha solumiummal átmosnád egy kicsit, viszont elég drága a lötyi, és nem áll el sokáig, meg a szájzuhany sem olcsó, bár sima öblögetéssel is csodákat lehet elérni azzal a fertőtlenítővel. Régebben töményebb sós vizes öblögetéssel is tűrhető eredményeket értem el, de azt mondják hosszú távon nem szereti a nyálkahártya. Újabban meg néha xilitet rágcsálok, azt se szeretik a bacik, jó íze van és meglepően sokat használ. Ezen kívül a boltban kapható szájvizek, gyógynövényes fogkrémek szinte semmit nem értek, max szinten tartásra voltak jók.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.