Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27388) Peterhappy válasza K1nG HuNp (#27372) üzenetére


Peterhappy
őstag

Én egy kb. ezer forintos futóövben viszem a telefonom. Azt mindenképp vinném a Runtastic miatt (az órámban nincs GPS).

BT fülhallgatók silány minőségűek, helyette jött egy jobbféle sportfüles kb. 7-8 dollárért meg tíz darab csiptető kb. 70 centért :D
Én imádok zenére futni (általában imádom a zenét), anélkül is futottam már, élveztem, de zenével az agyamban bárhová bármeddig kb :)
Viszont én vagy este úgy 21.00 után járok futni, vagy hétvégén (főként vásárnap) kora reggel még/már nincs a környéken semmi forgalom, nyugodtan mehet a zene (persze nem hangosan), de ma pl. csak fél 8 után indultam itthonról, akkora forgalom volt az utakon, hogy inkább a SZAC pálya felé vettem az irányt és ott karikáztam. Mentem vagy 30 kört, azt megint könnyebb elviselni zenével :) Viszont az oda-vissza 2-2 km-en füles kint, vagy ha bent is, de lehalkítva. És inkább vesztek pár mp-t, de ahol csak lehet, ilyenkor a járdán futok.

Míg bringával jártam melóba, SOHA nem használtam fülest. Sőt, tiltanám is. Pesti forgalomban 30-40 kmph-val repkednek a bringások a forgalomban, sokszor tesznek magasról a KRESZ-re, közben bömböl a zaj a fülükre, de tudom, ne általánosítsak, befogtam :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.