Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27021) tomcica válasza mike1334 (#27020) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezekbol a sorokbol azt olvasni ki,hogy jo uton vagy,jol csinalsz mindent.Innen mar csak turelem kell es hagyni,hogy a termeszet elvegezze a dolgat.Az emberi szervezet szinte maga a csoda,ne ird le magad sosem,barmi tortenhet (pozitiv ertelemben). Nekem oregapam es az ukapam massziv alkoholista volt (az egy dolog h jo genetikaval,mert meg ez is alig fogta ki oket) van valami orulet a csaladi genekben,en ezt erzem,ki sem tudom kapcsolni,impulziv,massziv,magaval sodor (akkor is ha tudsz rola es meg tudod figyelni),volt ido kamasz koromban amikor nagyon egettem a gyertyat mindket vegerol (de meg kozepen is ra-ra gyujtottam) aztan amikor beert a fejem lagya,akkor fogtam az egeszet es atvezettem a sportba - ahol ugyanazok a vonasok szinten megvannak,egyfajta kenyszeres dologga valik idonkent (pont mint egy alkoholista vagy drogos,de mindenkepp FUGGO eseteben) sokszor mar nem is egeszseges,de elfogadom,talan igy kevesebbet artok a kornyezetemnek,mint a masik uton.
A tema,mintegy desztillacioja szamomra ez: MIT SZERETNEL CSINALNI a meglevo dolgokkal,milyen iranyt adni nekik?! Ettol meg a dolgok elsore ott maradnak,korlatoznak,visszafognak - de megis egeszen atformalodik minden.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.