Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20023) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

Megvolt a suhanj6. Igazából egy céllal mentem, hogy az 50-et megfussam, az elejétől erre számolgattam az időket. Egyébként vicces, mert odaérve jöttem rá, hogy két évvel korábban még a 3x5 kör is nehezen ment, főleg a végén, szóval kicsit paráztam.

Az első félmaraton marhajól elrepült, 23 km környékén néztem először az órára, odáig sikerült is tartani a 137 körüli átlagpulzust 6:38 körüli kilikkel. Valahol a harmadik óra közepén vettem észre, hogy már a pulzuskontrollal nem érnék be 50 kilire, 142-es pulzussal olyan 7:17 körüli km-eket futottam, úgyhogy a negyedik óra elején elengedtem a pulzuskontrollt és beálltam 7 perces kilikre. Innetől már viszonylag belátható volt a vége, úgyhogy az 50-hez minden körben számoltam, hogy mennyi van még és milyen km-eket kell futnom, hogy meglegyen. Valahol az 5. óra végén jött fel a nap, ott kaptam egy kis erőt és éreztem, hogy ezt már végig fogom tudni futni, pedig az előzetes tervek között az volt, hogy egy 5 órányi futás az már tökéletes lenne. Azt hiszem az utolsó 30 perc környékén realizáltam, hogy az egyik haveromnak csak kb 800m-nyi előnye van velem szemben, úgyhogy úgy voltam vele, hogy most vagy soha és tempót váltottam, az utolsó fél órát sikerült 6 perces ezrekkel végigtolni. 51,8 km lett a vége, messze az elvárások felett...

Ami meglepő, hogy a körőzős verseny nagyon bejött. Egyrészt minden km-nél keresztülmegy a mezőny a startkapunk ahol szurkolnak és látja az időt, másrészt 2 kilinként belefut a frissítőpontba. Kb folyamatosan azzal szórakoztattam magam, hogy a köv körben mit igyak majd. Érdekes, hogy álmos egyáltalán nem voltam egy pillanatig sem és holtpontom is kb egyetlen volt, valamikor 4 óra környékén, de amire marha büszke vagyok, hogy egyszer sem álltam meg a frissítésen kívül, végigmentem, nem sétáltam.

Saját frissítőből elfogyott 5 zselé, 4 magnézium, 1 snickers, fél liter normális iso és némi speckó só és 20mg bcaa. A frissítőasztalról csak ittam, meg egyszer egy kocka csokit elvettem amit 3 méterrel arrébb ki is köptem mert a létező legolcsóbb szemét volt.

Szóval szép dolog ez a 6 órás, ajánlom mindenkinek egyszer, hogy megnézze milyen mély a nyúl ürege :)

[ Szerkesztve ]

less qq more pewpew!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.