Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20019) parandroid válasza Mercutio_ (#20014) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Milyen konkrét jóga gyakorlatsor javasolt futáshoz?"

Igazából nem tudom, mert sosem csináltam még végig direkt futós gyakorlatsort. Eleve Yin, vagy Hatha jógát szoktam csinálni, mindkettő elég statikus, és lassú, ráadásul a csoport sem túl durva, szóval kicsi a sérülésveszély. Különben is inkább a hátam miatt kezdtem, a futás csak utána jött, de lábat is szépen nyújt már a kutya is. Ilyenek, hogy hattyú, meg galamb, azok meg főleg (az egzotikus neveket meg ne kérdezd, mert azokat sose bírom megjegyezni, ráadásul mindig félrehallom, és magamban átnevezem). De legjobb talán a klasszikus hanyatt fekszem, vállak a földön, és átvetem az egyik lábamat a másikon, akár oldalra kinyújtva, akár mindkettőt behajlítva, karok oldalra nyújtva, fej a lábbal ellentétes irányba fordít. Ebből pár perc váltott oldalakkal bármikor kinyújt, akár a combom, akár a térdem, akár a hátsóm húzódik.

Amúgy nekem inkább a hátamat szokta megviselni, azóta a gyertya közbeni oldalirányú bohóckodásokkal én is óvatosabb vagyok.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.