Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18980) bencze válasza Alg (#18956) üzenetére


bencze
senior tag

Én nem tudom melyik a legnagyobb, de a 3 cipőmből 2-t a XI. kerületiben vettem. Először 2 db másodszor 1 db nő volt, lehet az is számít, hogy munkaidőben mentem így nem volt senki de teljesen kellemesen eldumáltunk versenyekről meg mindenféléről, készségesen hozott mindenfélét. Az első cipőm is itt vettem, ott mezítláb kicsit bohóckodtam, fél láb guggolás meg mittudomén, abból nézték, hogy milyen cipő kell, kicsit vicces volt de persze rájuk hagytam mert úgy tűnt tudják miről beszélnek. Nem volt túlkomolykodva mégis hozzáértőknek tűntek.
Az utolsó cipőm vásárlásakor pl bementem a 'nagy' (Váci) Spuriba, egy srác segített végülis hozott vagy 5 cipőt is ki egyszerre nem arról van szó, de nem tűnt kényelmesnek egyik sem, kicsit nyavajogtam, aztán valahogy nem úgy nézett ki mintha érdekelné, hogy segítsen. Olyan 3 perc alatt belefáradt vagy mi. Annyiban maradtunk, hogy akkor kösz, így mentem el megint a nyúlcipőbe és nem bántam meg.
Ja még egy boltot próbáltam tavaly, a XI. kerületi Spurit, ott egy fiatal csaj volt, az a hely is rendben volt. Több vásárló is volt de megnézte hogyan futok, adott egy rakat cipőt próbálgatni amíg mással foglalkozott és lehetett rendesen kérdezni meg dumálni. Nekem jobban bejött mint a központi.
A maratonmant még nem ismerem, de az itteni 1-2 negatív véleményen kívül Facebookon a futó csoportokban láttam többször emlegetni pozitívan, ha épp keresnék lehet, hogy bemennék, 1 próbát az is megérhet ha útba esik.

@DeathBat666
Eddig én is csak olvastam róla. Annyiban fura, hogy olyasminek tűnik mint a Szigetfutás (és ugyanúgy szombat csak 2 órával korábban mintha?) csak ez új azt hiszem. Épp gondolkoztam valami politikai oka lehet, a górék nem tudtak kiegyezni valamiben? :)

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.