Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17258) anorche1


anorche1
őstag

Ha minden igaz, a jövő hónap elején felutazok pestre, és így lehetőségem lesz egy rendes futóboltot meglátogatni, és venni egy normális cipőt. Melyiket ajánljátok? Ott tudnak nekem abban is segíteni, hogy én most lúdtalpas vagyok, vagy nem? Mert gyerekkorom óta (most 18 vagyok) használok lúdtalpbetét, de a mostani több éves, letaposott, cserére érett darab, amit csak megszokásból rakok át mindig egyik cipőből a másikba. Régen azért kellet, mert iskolában egész nap a betonon futottunk, fociztunk, és térd, és attól lefelé fájt a lábam. Emlékeim szerint ezt a betét megoldotta.
Csináltam egy vizes lábas, papírlapos tesztet, aszerint nincs lúdtalpam. Az utcai cipőim sarkai a külső oldalon kopottak. Futásnál, mint ahogy korábban írtam, a nagy lábujjam fáj mind2 oldalon (nem attól mert a cipő orra hozzáér, nem külső fájdalom, hanem belső, csontfájdalom). Tegnapelőtt viszont 2 órát futottam betét nélkül, és a lábujjaim egyáltalán nem fájtak, viszont főleg a jobboldalon, a lábejem belső boltíve, ahol a lúdtalp betét megtámasztja, fájt.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.