Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14007) kolosanyi válasza inf3rno (#14004) üzenetére


kolosanyi
veterán

Télen próbálkoztam először hosszabb futásokkal, addig 2-3 km-eket toltam csak időre mindig, mert nálunk azt mérik fel, előtte meg a röpihez inkább az volt hasznos. Akkor víz meg "kaja" nélkül 15 km-nél mindig falba ütköztem, sose bírtam többet futni, egyszerűen kiszáradtam szerintem. Nem is tudom mikor futottam a félmaratont, másfél hónapja talán. Pont 30 fokot és tűző napot fogtam ki, az 1 liter víz nekem nagyon kevés volt így. Most már van egy Kalenji trail zsákom 2 literes víztasakkal, az jó lesz ilyen alkalmakra. :)

A fehérjét a gyúrós cikkek szokták agyon hangsúlyozni. Lehet valami az edzés utáni töltés fontosságában, de szerintem ha a táplálkozásod rendben van és nyomon követed a makrotápanyag beviteled, akkor nem sokat számít, hogy mikor viszed be. Én az átmeneti böjttől kezdve az "anabolikus kapuig" minden ilyet osztok kettővel személy szerint. Hajlamos vagyok én is az ilyen okoskodásra, de nem igazán visz előrébb. Jobban járok, ha azt az időt, amit ezzel töltenék, inkább plusz húzódzkodásra, vagy futásra, gugholásra, egyébre fordítom. :)

(#14006) deicide
Azt ne felejtsd el, hogy én 195 centi vagyok mellé, szóval nem úgy nézek ki, mint egy pálya kerékpáros. A lenti képen épp egy támasz ülőtartást fogok (pont olyan nehéznek érzem, mint ahogy a fejemen látszik). A vádlim baromira vékonynak tűnik, pedig 45 centi körül van a kerülete a legvastagabb ponton. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.