Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13028) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Én meg kimentem egy felmérő előtti átmozgatásra, hogy ne tunyuljak el így a nagy húsvétolásban, maradjon azért valami tempó a lábamban (nem nevetni, nekem ez is tempó :D ). Melegítés után 4 km volt a cél, az egy buzi nagy, meg pár pici emelkedőt kivéve 4:30-as tempóval (felmérőn 4:00 a minimum elvárás saját magam felé). Egész szépen összejött, 3 km után 500 m-t lassúztam, ment volna még, de nem akartam megölni magam, mert csütörtökre kell az erő. 3/3-as légzéssel (a köcsög emelkedőn 2/2), végig magas pulzussal (pontos adatot nem tudok, mert a koliban hagytam a pántot) szépen bírtam ezt. [link]

Előző félévben rendes pályán volt a felmérő, akkor 7:50 körül lett a 2 km. Most a Farkasvölgyi úton fogjuk futni a rendőrökkel a suli körül. Készítettem egy mórickarajzot a helyszínről, ez alapján kérek szépen egy szakit, hogy egy esetleges taktikát javasoljon. Én eddig úgy szoktam, hogy nyomom, ami a csövön kifér, azt kész, de azért ez nem valami profi megközelítés. :D Ezen a pályán és távon 7:30 az eddigi legjobb eredményem tavaly tavaszról.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.