Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11040) kolosanyi válasza concret_hp (#11039) üzenetére


kolosanyi
veterán

Jaja. Viszont azt vedd számításba, hogy régen egy úszóedzésen 2-4 km-eket leúsztunk és minden hétköznap volt egy. Igaz még gyerek voltam, de megtanultam gazdaságosan mozogni a vízben, ami azóta persze átalakult, mert nem vagyok olyan ruganyos, illetve az azóta felszedett izomtömeg negatívan befolyásolja az úszóteljesítményem, de mégis olyan alap, ami azóta is meglátszik. Egyébként mellen kifejezetten jó voltam mindig is, az valahogy ösztönösen ment. Most is ugyanolyan tempóval úszok mellen, mint gyorson ha hosszú távról van szó. Mondjuk én amúgy is rövid távokon indultam, max 100 m-en versenyeztem. Persze máshol esélyem se lett volna, mindig nagyobb/nehezebb voltam az átlagnál, amit sprintnél erővel tudtam kompenzálni, de hosszú távon végem van. Futásnál is ez van, de azért próbálkozom. :DDD

Most, hogy így mondtad, megjött a kedvem az úszáshoz. Úgyis itthon leszek februárig, mert vizsgaidőszak van, holnap le is ballagok a városi fürdőhöz és veszek egy bérletet. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.