Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10032) DBAtti válasza venember83 (#10027) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Hol jártál te? 50k+ ??? :F
Szerintem nagyon kellemes modelljei vannak az Asics-nak, csak jó helyen kell venni, ilyenek többek közt a Phoenix és GT sorozatok, mindkettő belső támasszal, amit általában a talpkialakításon is jelölnek valamilyen eltérő mintázattal. A Phoenix egy olcsóbb és fapadosabb modell, a GT-k alá pozicionálva.

Nagyon tetszett még a Saucony Guide 7 amikor a lábamon volt, még ez is megáll 30k alatt. Ha ez sem elég, el lehet menni a Saucony Omni-ig is, de az szerintem már csak különösen indokolt esetben szükséges. Első blikkre jópofa, de pár km megtétele után számomra biztosan zavaró lenne a nagy dőlés.

NIKE-ból pedig továbbra is ott a Pegazus. Nekem annyira nem tetszett, szerintem nagyobb tömeghez túl puha, de ez is ízlés kérdése. Azt hiszem a 31-es a legújabb, vagy már a 32, de még mindig lehet kapni a 29-et, ami jó fazonú volt, újonnan 25-30k. Sok helyen lehetett kapni már 20k alatt, miután bejöttek az újabb modellek.

Amúgy, bár nem ez volt a kérdés, én javasolnék valamilyen csonterősítő ásványianyag komplexet. Van aki nem használ, nekem működik, és segít. Egyrészt gyorsítja a regenerációt, másrészt csökkenti az újabb túlterhelés/ sérülés veszélyét. - szerintem.

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.