Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vizimento

    aktív tag

    válasz Archer #3247 üzenetére

    Tehát ha épp nem tolom, csak állok egy helyben (ergo nincs terhetés változás) akkor pár mm-t sem kell mozognia a rúdnak? Mert eddig több centit lengett előre-hátra, azért járt úgy.
    Most, hogy feszítettem a rugón, hangra szépen egyenletesen jár, néhány mm-t mozdulva csak. Nem lehet, hogy kilágyult, és gyengült a rugó?
    Ettől függetlenül lehet, hogy nincs igazam, és nem ez a hiba, de ezzel ideiglenesen sikerült hibamentessé (vagy legalábbis tünetmentessé) tenni a fűnyírót. Rendeltem hozzá új rugót, ha megjön, beteszem, visszaállítom eredeti helyére a tartót. Ha jó lesz, akkor tényleg a rugó volt a ludas. Ha úgy se lesz jó, akkor sokadszor is karburátortiszítás, de nem tudom mit tudok még pluszban csinálni, mert legutóbb a fúvókát vékony rézdtóttal is megpiszkáltam attól függetlenül, hogy nem láttam sehol szennyeződést (plusz féktisztítóval mosogattam mindenhol máshol is).
    Ami még eszembe jutott: autókhoz láttam már különböző adalékokat benzinhez. Fűnyíróhoz (meg régi autókhoz) karburátor tisztító adalék létezik? És az használ?

    Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés