Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87057) fericske válasza kemcso (#87054) üzenetére


fericske
addikt

Az igaz, hogy a mi ízlésünk nem egyezik, de nem is rólunk van szó most :)
Az érvelésed a kérdező viszonylatában vettem figyelembe, nem mint személyes preferenciát. Téged nagy valószínűséggel nem fogott volna meg az a füles, de őt igen.
Ezért nem értettem miért kell elterelni más irányba.
Mert a BA-k mások, egyet értek veled (is).
Egy BA füles jut eszembe ami tényleg tetszett és el tudnék lenni vele, az Inear Prophile 8.
Egyébként hiányérzetem szokott lenni általában tőlük.
Hiába gyorsak, nincs igazi lecsengés. Valahogy sávhatároltak, mintha korai cd játszón hallgatnék zenét. Még a felső ligában is.
De én így vagyok az elektrosztatikus témával is. Van akinek az a dolgok netovábbja, nekem az is hiányérzetes.
A DD-k és planárok hiányosságai sokkal kevésbé zavarnak.
Tökéletes meg nincs, és nem is lesz :)

Az eszközök párosítása meg kész fejfájás, mert nincsenek adott rendszerek, mint az elektrosztatikusoknál, ahol persze szintén van variálási lehetőség, de jóval szűkebb, tehát azért elmondható, hogy a szinergia adott, mert rendszerben veszi a hallgató.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült összekanalaznom néhány multiszinergikus eszközt a "turkálásaim" során. Jóval kisebb a fejfájás :)

Szívesen meghallgattatnék veled néhány kedvenc DD fülest, hogy mit szólnál hozzájuk, de ahhoz sajnos nagyon lapos a tárcám.
A Periodic BE jó füles, de ő még csak étvágycsináló lehetne pl. egy Acoustune titánhoz képest, vagy Dita Dream-hez képest.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.