Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84599) -NoVa- válasza Tewe013 (#84598) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ha jól van megcsinálva, akkor részletes, mintha levennél egy réteg fóliát a füled elől a DD-shez képest. Cserébe a mélyei gyorsabban ütnek, és hamarabb lecsengenek, jobban követik az eredeti hanghullámot. Ami stílusfüggően lehet előny, lehet hátrány.

Ha meg alapból egy csapat halláskárosult kalapál össze valamit, de olcsón teszi, akkor marad az EQ finomhangolás. A C16-ot (8BA) egészen jóra túrtam végül, így eléggé azonos outputja van a FiiO F9 (DD + 2BA)-cel lapos EQ-n, meg a kicsit mélyemelt P1-el. Végül sikerült előcsalni belőle hallható 32Hz-et is, nem finomkodtam a csúszkával.
Nem hiszem, hogy rajtam kívül bárkinek lesz, ahhoz drága, hogy az olcsó cuccot keresők vegyék, és kicsit drágábban sokkal jobb is akad, de azért az EQ-t kirakom ide tanulságként. Így kell kicsit szarból várat építeni:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.