Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4018) sgery


sgery
őstag

Sziasztok! Rég voltam már erre, egy kérdéssel jöttem vissza, mint mindig:) amlio 1650g-m van ha elfelejtette volna vki:)
Tehát, felraktam a vistát a gépre, fut faszául meg kivételesen mindenhez találtam drivert igaz elég nehezen, de sikerült. Viszont kéne bele 1gb ram, a 756 nem lesz elég erre.
A kérdésem az lenne, hogy hivatalosan ez van irva supportnak: max. 1024 MB (2 x 512 MB modules) DDR SO-DIMM, 333MHz. Viszont vmikor azt mondták hogy a 400mhz-es ram is belemegy. Igaz ez? Mert az a ram olcsóbb, meg 333-ast már nem is olyan könnyű találni. Most egy 512-es samsung 333-as van benne és a mellé menne az új.

Egyépként ajánlom felrakni a vistát, mert fajául fut minden, sőt van benne egy olyan opció hogy ready boost ami úgy megy, hogy beledugsz egy pl. 512es sd kártyát és azt gyorsítótárnak fogja használni a gép, mert arról gyorsabban és engeriatakarékosabban tud tölteni a gép mint vinyóról. És drivert meg mindenhez találni már. Igy tovább bírja az aksi, meg gyorsabb is lesz a gép. Már csak azt kell megnézem hogy a játékok is futnak-e vistán:D

Előre is köszi a segítségeket!

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.