Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13243) bandiras2


bandiras2
senior tag

Amilo1705 okosítás.

Kell egy gép amit cincálhatok, és nem kár érte ha valami baja lesz. Ez volt otthon.
Korábban a gép átesett egy processzorcserén, amikoris megkapta az alaplap által támogatott legbikább procit, meg 2x1 giba ramot.
Szopkolódtam a linuxokkal egy darabig, mert pendrivról futva helyesen kezeli a monitort, de telepítve meg szart se, ismeretlen képernyő, fix 640x480.(igen, megcsináltam hogy a tárat USB-n keresztül csatoltam és oda raktam a live verziót, de úgy meg kényelmetlen, hogy mindig eltűnik az összes beállítás, WIFI, stb)
Egyébként ubuntu mate meglepően jó volt pendrivról, 240-ben szaggatásmentesen vitte a yutubot mikor pendrivról futott. De akkor meg minek az a 30 gigás hulladék SSD amit kapott hogy gyors legyen?

Szóval haver ajánlotta hogy a win10 jól optimalizált. Oké. Felment ehy HOME, majd meglepően jól teljesített. Vettem egy licenszet Ebayról 500 HUF ért, majd újraraktam, mert a key "N" verziós lett, ami nem tartalmazza a media centert.

Meglepően jó! Igaz a yutub csak 144-ben "hasít", de felugrott az openoffice, VLC, meg egypár egyéb, és a 2x1Gb RAM helyett már úton van a 2x2 háromezeré'. Belemegy.
Irodai munkára, és korlátozottan media centernek jó lesz.
Még kikapcsolom majd az összes grafikus csicsát, és jobb lesz, pláne ha megjön a RAM.
A rendszer fürge, reagál, és régebbi játékokkal helyre kis rendszer lesz majd belőle. A régi 120Gb tár meg külső HDD lesz.

Most néztem, Aida szerint 64 kompatibilis? Én meg 32-es wint raktam... Lesz@...

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.