Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21026) MC Pite válasza Karaya (#20980) üzenetére


MC Pite
veterán

Az egyik legtöbbet a szenzor eszi, X100t-ben ezért jó az energiatakarékos mód (ha csak keresőn van). Hátránya, hogy mivel gomblenyomás után éled a szenzor és nyit a zár (egyszer nyilván ez idő) kelle gy kis idő míg az aktuális fényviszonyokhoz állítja a HVF féynerejét, addig (sok fény esetén) kb semmit nem látni a a HVF-ből. Viszont nagyságrendileg bő kétszer annyit elmegy így (600+ nálam).

E2-nél lcd nálam -5ös fényerőn és általában eyesensoron van; sajnos a stabis obik eléggé beleharanak az obiba, folyamatosan kajálnak (számokat nem tudok, de sacc 3/5öd annyit bír kitobival mint a fixekkel).
Logikus amit itt ír, de egy fixel is meg keleltt volan néznie; attól hogy nem mozgatja félig lenyomott expónál a lencsét, attól megtartania folyamatosan megkell. "No difference: Turning off lens image stabilisation with the switch on the lens"

Telefonos fotózás meg lehetne akár használható is. Valamelyik nap nyomkodtam kicsit az N8as, olyan szinten veri szájba a Z3C és 5s készülékeimet (pármét A5 és nováját is) hogy ahhoz nem kell pixelpeepelni hogy lássuk. De amíg itt is a marketing a fő hajtóerő, addig igyekeznek hogy hangyányit javuljon, de többet véletlenül se. Átlagemberek nem igényesek a képekre, innentől az eszközökre meg még kevésbé.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.