Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1632) Alteran-IT válasza Cobra. (#1631) üzenetére


Alteran-IT
őstag

Nem, nem volt áramingadozás, azt észre venné a modem, illetve a monitor is, illetve látni lehetne a lámpán, na meg a kisebb ingadozások egy ilyen tápnak már meg sem ártanak, legalább is nem lenne szabad.
Meg ugye a gond ott van, hogy a hiba az első táppal indult, ami egy sz@r minőségű aqprox 500 Wattos táp volt, az se tudta azokat a feszültségeket, amiket tudnia kellett volna, ráadásul a csatlakozók is hibásak voltak, az egyik ág le is éget rendesen a vége felé egy hibás molex csatlakozó miatt, illetve a winchesterek is néha újraindultak (most is hallottam egyszer).
Aztán ugye azt leselejteztem és kapott egy régi Maxxtro tápot ideiglenesen (3-4 hét), ameddig ki nem néztem és meg nem rendeltem az új tápot (FSP Hyper 600), viszont addig semmi ilyen probléma nem volt, most meg megint elkezdődött, bár eddig hála az égnek csak egy-két alkalommal fordult elő.

"Shev acm7 A GPA (iArena) nem ajánlott táp, nem méltó a Chieftec névre. Ami olcsó és Cchieftec, az a CTG széria."

Ezt mire írtad?
Egyébként meg nem csak Chieftec-nél van ilyen, hanem Enermax-nál is mint pl a NAXN tápok a maguk CWT belsejükkel. Gyakorlatilag nem értem hogy lehetnek forgalomban Enermax név alatt, ugyanis a minőség sehol sincs, látszik, hogy olcsóbb kategória.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.