Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1064) Algol válasza Pürrhosz (#1063) üzenetére


Algol
senior tag

Meghallgattam a felvételeket. Amit hallottam, az egy mozgó alkatrész csapágyzaja. Sajnos az eredeti hangerőt egy ilyen felvétel-lejátszás láncban nem tudom reprodukálni. Azt meg végképp nem tudhatom, hogy te hogyan hallod, mennyire zavar ez téged.

Például amíg hallgattam ezeket a felvételeket, hallottam közben a notebookom "süvítését", a bordák között áramló levegő zaját, mert épp rákapcsolt a gépem ventilátora. Ez a zaj teljesen más karakterű volt, mint a felvételéé. Engem ez nem szokott zavarni netezés közben, de most felfigyeltem rá. A másik szobában működő asztali gép zaja sokkal erősebben hallatszik, ha nyitva van az ajtó.

Mindenesetre a tápegységedből zaj hallatszik, ami téged zavar. Aztán hogy ez elegendő ok-e a táp garanciális cseréjéhez, annak a személynek az ítéletétől függ, aki a szervizben meg fogja hallgatni. Sajnos itt még egy jelenséget meg kell, hogy említsek: a tápegységek önmagukban, a házon kívül gyakran halkabbnak hangzanak, mint beépítve, mert a ház belső ürege, a falakat alkotó fémlemezek rezonálhatnak, ezáltal erősítve a hangot.

Üdv: Algol

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.