Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8809) TESCO-Zsömle válasza Atmil (#8784) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Szerintem verseny és jármű függő, mindenesetre nem konzisztens a drivatarok hozzád viszonyított teljesítménye, de még az autóiké sem. Elvileg fullra tuningolt kocsival, tökéletes kigyorsítás után úgy ér be egy ugyanolyan, vagy még rosszabb értékelésű verda hátulról, mintha 100L nitróba folytották volna NFS-módra. Itt ilyen 20-50+ kph előnyről beszélünk elvileg azonos vagy rosszabb körülmények között. Ez létezik. A másik dolog, ami történni szokott, hogy ha tisztán játszok és nem blokkolom be, akkor amint megelőz, bevág elém és realizálja a segességét, én meg teliben eki hátulról...

Másik kedvenc, mikor egy nálam 1,5-2x nehezebb verdának konstans az a rajt-taktikája, hogy kiszorít a falig.

Vannak tökéletesen is utolsó párszáz méteren vérpisilve megszerzett elsőhelyes futamok, meg olyanok, ahol körönként adok 5mp-et ugyanolyan gépeknek... Fokozatosan vettem fel a nehézséget az elején, mert nem volt buli fél perc alatt elsőnek lenni, azátn csak menni, jobb egy versenyt fél óráig gyűrve kínlódva elsőnek lenni. Sokkal jobb.

Segítségek terén amit tudtam, kikapcsoltam, de öreg vagyok, casual, első komolyabb játékom a controllerrel, amit azért vettem, hogy tudjak ETS2-zni szobabiciklizés közben, szóval... De persze mindig csak az 1. hely és visszapörgetés nélkül.

Sub-Dungeoneer lvl -57

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.