Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8462) DjDanee87 válasza gduck (#8335) üzenetére


DjDanee87
addikt

gduck sajna kurzussal nem szolgálhatok :) Én csak ma estem neki ennek a driftzónának, és szerintem is ez az "S-kanyarok" a legnehezebb. A többivel nem volt gond: pár próbálkozásból meglettek, de ezzel elvoltam majdnem 2 órát.

Ami végül nekem meghozta a sikert, az a formula drift autók közül a Dodge Viper a legnépszerűbb tuninggal amit elsőnek feldob a kereső és 5 csillag-ra van értékelve. Azzal kb 20 perc alatt összeszerencsétlenkedtem. Előtte próbáltam azzal a VW Scirocco-val amivel az offroad drifteket simán csináltam, de nem ment. Pörgettem már Hoonicorn Mustang-ot is, azzal is párszor közel kerültem de 82k-nál nem volt jobb. Aztán hosszas próbálkozás után váltottam a Viperre és azzal csak összejött.

Ez volt a 3 csillagos drift
A rengeteg próbálkozásból nekem mindig azok voltak jobbak, amikor lentről drifteltem felfelé, nemtudom azt próbáltad-e. Meg visszanézve ezt a kört, a legtöbbször szerintem már a kezdésnél elrontottam. Itt sikerült rögtön a kezdésnél az enyhe jobbosban 25k pontot összeszedni, azzal hogy kidobtam a kocsi hátulját már az egyenesben. Visszaemlékezve a próbálkozásokra, ilyet sajna elég ritkán hoztam össze, de tudom is magamról hogy elég béna vagyok a drifteléshez.

Neked azóta sikerült megszerezni valamivel/valahogyan ezt a 3 csillagot?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.