Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2032) nofi válasza .LnB (#2031) üzenetére


nofi
őstag

Nem történt nagy baj, mindössze egy 20 peres kitérőt tettem az egyik hwaprós taghoz és már meg is volt a plusz RAM. Inkább csak az dühített, hogy az új VGA + FH3 után pont egy ilyen kiadás tette volna fel az i-re a pontot ebben a hónapban és semmi haszna nincs.
Miközben vacilláltam megnéztem pár hozzászóló konfigját, aztán átlestem a RAM topicba, ahol aztán nyilván az lett a konklúzió, hogy nem ember akinek ma 8, vagy annál kevesebb RAM-ja van.
FPS növekedést nem vártam, csak ez maradt az egyetlen ésszerűnek tűnő magyarázat arra, hogy a konfigomon miért lassul be. Mindenesetre így kiderült, szó sincs arról, hogy kifutok a memóriából, ilyen a FH3. Most egyébként mentem egy-két versenyt városon kívül és ott sem volt semmi változás. Nem annyira szembetűnő, mint a városban, de nekem ott is be-beröccenget 60 fixnél mint ahogy eddig. Korábban is írtam, hogy a játékot elindítva sem tükörsimák a menü háttéranimációi, a versenyek előtti pásztázások, ezek szintúgy megmaradtak.
Hosszú idő után a Doom volt az első játék, aminél már azért oda kellett figyelni a beállításaimra, hogy élvezhetően fusson, de ennyit, mint a FH3 esetén már rég nem szenvedtem játékkal (illetve offoltam topicot). Ez van, nem egy mai konfig, pár játék meg sosem fog úgy futni ahogy kell. Valószínű visszatolom 30 fixre, a RAM-ot meg árában eladom mert 1. Nem akarok futtetni CAD-et és GuitarRiget egyszerre a játékokkal párhuzamosan 2. 1-2 éven belül azért terveben van egy konfig-upgrade, felesleges addig bespájzolni DDR 3-ból. Konzol az meg csak egy kirohanás volt, bár legkésőbb RDR2 miatt be kell szereznem egyet.

Xbox GT: nozsolt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.