Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20101) rdt89 válasza Kiskokó (#20100) üzenetére


rdt89
addikt

Azért azzal vitatkoznék, hogy a 4 hulladék-e vagy sem. Szerintem messze a legösszetettebb és legsokoldalúbb Horizon. :R

(#20102) Daw93 válasza rdt89 (#20101) üzenetére


Daw93
senior tag

Szerintem a 3 és a 4 is kiváló játék, csak más aspektusokban jobbak egymásnál.
Pl nekem a Fh4 mapja is tetszik, de a gyökér angol éghajlat kicsit tönkreteszi. Az fh3 ilyen szempontból fílingesebb nekem.
Az autók számát és a tuningot tekintve a fh4 magasan jobb, az autók hangja viszont a 3ban sokkal jobb.
Grafikában nekem elsőre nem sok különbség volt, de masszív egy évnyi fh4 után a 3 kicsit butácskának tűnt, de most hogy azt is toltam sokat, nem rossz. Szerintem grafikában a 4 jobb mint a 3, ahogy gépigényben is.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Meg az hogy ebben a játékban nagyon sok lehetőség lenne még amit nem használtak ki.

GTA Online: Daweee93

(#20103) parandroid válasza elod22 (#20099) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Biztosan kevesebb, de ez is kapott One X Enhanced patchet, ami sokat javított a grafikán, valószínű, hogy a méretet is növelte azért. Ebayről, vagy valahonnét azért próbálj meg behúzni még kiegészítő kódokat, mind a két kieg nagyon jó hozzá.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#20104) homerhamm


homerhamm
addikt

Na gyerekek, elemcsere után működött a kontroller rezgés, lemerült az elem. (Persze, hogy GTA Online heist közbe.) :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#20105) parandroid válasza rdt89 (#20101) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Hagyd rá, valami mókolás miatt kressel neki pc-n, szóval csak szar lehet. Láttunk már ilyet. Amúgy nagyon nem vagyok otthon pc-s játékokban, de ezzel tényleg akadnak gondok, elég finnyás szegény. Ezzel együtt is messze a legjobb open-world autós játék a piacon, de talán úgy általában az autós játékok között is top. FH3 sem sokkal marad el, de az FH2 sem, még mai szemmel sem.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#20106) stillmatic


stillmatic
aktív tag

Én úgy tudtam hogy egy storéból megvásárolt játék azután is újra letölthető miután az kikerült a kínálatból. Hát nem. Költse a Microsoft koszorúra!

(#20107) stillmatic válasza Daw93 (#20102) üzenetére


stillmatic
aktív tag

A három sokkal komplexebb játék, ami a karrier módot illeti. A kettőben nem volt értelme ugyanazt a bajnokságot tízféle külön kategóriával végignyomni mert nem járt érte SEMMI, a négyben pedig a versenyek kivégzése után nem volt kedvem újraindítani egyiket sem, ráadásul innen már eltűntek a bucket list események is.
A háromban eddig a legkiválóbb az egyensúly. A bajnokságok, versenyek sokszínűek, a pályák hangulatosabbak, itt végig lehet vezetni eredményesen stock autókkal, nincs az a tuningkényszer mint a négyben, hogy mindent az adott kategória tetejére kell felhúzni. A hangok sokkal jobbak (Audi Quattro, S1quattro végre nincs kiherélve), a grafika némileg gyengébb de konzolon nem számottevő, itt van értelme az 1v1 futamoknak is, az autóválaszték még kezelhető méretű (nincs 3 külön festésű RTR Mustang vagy szinte ugyanolyan Mx5 Mazda), valahogy közvetlenebb, életszerűbb, kezelhetőbb az egész.
Remélem az ötödik rész valahol ezen a vonalon indul el.

(#20108) rdt89 válasza parandroid (#20105) üzenetére


rdt89
addikt

Szerintem is messze a legjob autós élmény bármelyik része, nekem még az első rész is jó nosztalgiázni, mindig mikor elindítom eszembe juta a X360 és a Motorsport 4. :)

stillmatic:
Én nekem most is engedi a Horizon 1-et letölteni a Series X-re.

(#20109) Kiskokó válasza rdt89 (#20101) üzenetére


Kiskokó
veterán

Igen ez tény és való, autós játék szinten olyan mint a GTA, de látszik is rajta, semmi se működik benne. Valami mindig random nemjó. A kormány + bill Bugról nem beszélve, meg hogy akkor enged Online ha kedve van, meg nem látom jól online mások kocsi színét. na meg a Tél mint évszak :D stb
Jó lenne, meg minden de nekem jobb a 3, abban kevesebb a hiba.

Szerintem! Nyilván ez az én személyes véleményem :)

stillmatic : Lusta voltam, de szóról szóra így írtam volna le :D
A megvett játékot persze, hogy később is le lehet tölteni.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#20110) gduck válasza stillmatic (#20106) üzenetére


gduck
addikt

Jól tudtad, így működik! Az hogy kikerül a Store-ból, csak annyit jelent, hogy nem lehet már megvásárolni!

[ Szerkesztve ]

(#20111) stillmatic válasza gduck (#20110) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Nagyszerű. Megvettem a Horizon 3-at és a két DLC-t tartalmazó bundlét. A havas hegyes kiegészítő megy szépen, most akartuk a Hot Wheels-t indítani de már nem hajlandó letölteni valami szerverhiba miatt. Pedig egyszerre vásároltuk a másik, működő pályával.

(#20112) zsiz válasza Kiskokó (#20109) üzenetére


zsiz
őstag

Nekem mostanában azt csinálja a FH4, hogy mikor átváltok másodlagos monitorra (TV), akkor lekorlátozza 20 FPS-re a játékot... Beállításokban visszaállítom, aztán minden oké

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#20113) gduck válasza stillmatic (#20111) üzenetére


gduck
addikt

Weboldalról se megy a telepítés? [link]

[ Szerkesztve ]

(#20114) Kiskokó válasza zsiz (#20112) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ne is mond, soha, ismétlem SOHA nem tudtam még Full Screenben játszani mert akkor mindig Fix30 FPS és nem tudok vele mit kezdeni. Nekem 2 TV is van a gépen de nem számít hogy mennek e vagy sem, ha Fullscreen akkor Fix 30 fps.... mondjuk ezt az FH3 is csinálja.... :O

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#20115) stillmatic válasza gduck (#20113) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Holnap megpróbálom, köszönöm!

(#20116) Daw93 válasza stillmatic (#20107) üzenetére


Daw93
senior tag

Én mondjuk tuningkényszert egyáltalán nem érzek, max nehézségen játszom kikapcsolt segítségekkel, egyedül az abs van bekapcsolva. Ha tuningolsz az autón, úgy is ahhoz igazítja hozzá a drivatar autóinak a szintjét.
A 4ben igaz hogy van jó pár autó aminek van 2-3-4 verziója ami kb ugyanaz, pl ahogy írtad rtr mustang, vagy maserati mc12ből is van kb 4, (az mx5-ök mondjuk mind különböző generáció) de azért nem emiatt van több autó benne mint a 3ban. Rengeteg autó van a 4ben ami a 3ban nincs. Szerintem 100nál is több.
Egyébként egyetértek a többi dologban

GTA Online: Daweee93

(#20117) CJ4567 válasza Daw93 (#20116) üzenetére


CJ4567
veterán

Az MC12-k legalább különböznek egymástól, van a sima MC12, van a Forza Edition (ezen slick gumik vannak, meg több leszorító erő), és van az MC12 Corsa, mind a három másra jó.

No Sana No Life

(#20118) rdt89 válasza Kiskokó (#20109) üzenetére


rdt89
addikt

Én visszamentem a 3-ba a 4 után. Nagyon szeretem a 3-at is, de nagyon is látszik a fejlődés és, hogy mennyi minden van benne pluszba a 3-hoz képest és a nagyobb és színesebb dolgok hozták a rengeteg bug lehetőségét is, ez tény. A 3-ba én se találkoztam szinte sose bug-al vagy akadással ez is tény, de a 4 szebb és a kocsifelhozatal is mostanra mondhatom azt, hogy minden létező autósjátéknál szélesebb, cserébe sok autónak csak géppel lekevert hangja van ez is igaz. Hiányolom a Motorsport 3-4ben lévő Seat, Saab márkákat és el tudnék viselni több Francia autót, sokkal többet, de számomra így is már 1000+órás játékról beszélek, a Horizon 3-ba 500 körül volt. Persze ott változatosabb a táj és Angliától már néha én is h.nyok, de még mindig mosolyogva ülök le hétről-hétre megszerezni az új autókat, igaz már a tájat meguntam, de az új autók beszerzéséig még tudom élvezni. A tél meg szerintem lehet nincs Blizzard Mountain szintű és a Hot Wheels kiegészítő is jobb mint az az idegesítő lego, de azért Series X-en a Horizon 4 lefolyik a 4k tv-ről. :D

(#20119) Daw93 válasza CJ4567 (#20117) üzenetére


Daw93
senior tag

Az igaz, viszont én úgy értettem a dolgot, hogy maga az autó ugyan az. Tulajdonságaiban valóban eltérnek. Én inkább a minél több különböző autó híve vagyok, de nem panaszkodom mert legalább 600 különböző autó van bent de lehet keveset mondtam :D a mostani seasonben különösen érdekes és valóban legendás autók fognak bekerülni szóval továbbra is tolom a játékot. A múlt héten amúgy is belelendültem és lenyomtam vagy 80 versenyt :D

GTA Online: Daweee93

(#20120) Qkackca válasza rdt89 (#20118) üzenetére


Qkackca
őstag

A 3-ban eddig már sikerült belefutni pár hibába:
-az aukciós házban, kiválasztottam a Ferrari-t, a többi szűrőt alapon hagytam, aztán szépen végig görgettem a kínálatot, miután a végére értem és vissza akartam térni a játékba, akkor kifagyott, alt+f4-el kellett kilépnem
-hotwheelsben a t-rex lábánál lévő táblánál szintén csutkára fagyott a játék
- a hétvégén is kifagyott, de az szerintem én voltam, miután kicsit játszottam a memóriabeállításokkal a biosban, visszaálltam az előző beállításra, azóta jó

elod22: fh3 telepítéskor azt hiszem 55gb-t kér, de hogy ez a kiegészítőkkel együtt vagy nélküle arra nem emlékszem, majd megnézem pontosan

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#20121) Kiskokó válasza Daw93 (#20116) üzenetére


Kiskokó
veterán

Viszont van ami a 4-ben nincs benne.
Rolls, meg Tesla pl.
Neked a 3is megvan eredetiben? Mert akkor valamikor mehetünk egy kört :)

rdt89 :

Nyilván , igaz amit írsz minden tekintetben. Jobb, több van benne stb. Ezek tények. Az a baj én nem egy mezei User vagyok. Én nem vagyok oda az állandó versenyzésért, engem az open world izgat csak, néha jó menni egy egy versenyt de amúgy ennyi.
Ennek tudatában hiába tud sokkal többet a játék, ha a sima céltalan kocsikázáshoz nekem 2 dolog számít. A hang meg a kormánnyal való irányítás. Ez pedig sokkal jobban bejön a 3-ba.
Sajnos. Hidd el jobban örülnék én is ha nem kellet volna megvennem a 4 után a 3-at is.
Összességében nincs baj a 4-el csak ezek a fránya bugok. Főleg a kormánybug... de azért az se aranyos mikor mennék fel és ő random nem tud online csatlakozni. :(

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#20122) Qkackca válasza elod22 (#20099) üzenetére


Qkackca
őstag

alapjáték 55 gb
blizzard mountain 4,43 gb
hot wheels 2,98

Huncut kis játék, bővítettem a ramot 32gb-ra, egyből felajánlotta az ultrát magától :D

[ Szerkesztve ]

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#20123) homerhamm


homerhamm
addikt

Nekem fel se megy az FH3, azt írja, helyezzem be a lemezt, de mar benn volt. :D

[ Szerkesztve ]

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#20124) homerhamm válasza homerhamm (#20123) üzenetére


homerhamm
addikt

(Ja 3%-ig ment a telepítés. :) )

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#20125) Daw93 válasza Kiskokó (#20121) üzenetére


Daw93
senior tag

Jó, van vagy 15 kocsi ami a 3ban van a 4ben meg nincs, fordítva viszont ez a szám szerintem kb több mint 100.
Szerintem a 3 legnagyobb erőssége a 4-gyel szemben a trópusi szép környezet, meg az autók hangja.

GTA Online: Daweee93

(#20126) IntelKiller7 válasza Daw93 (#20125) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Szerintem erősebb a 3-ban a map mint a 4-ben. Vannak a 4-ben is szép helyek, de engem sem fogott meg igazán. A téli időszak sem jön be annyira, akkor nem is nagyon játszom.
Az autók hangja mindkettőben borzalom. Assetto Corsa videókat ne nézz, mert elsírod magad. :DDD
Viszont az E60 M5 örök szerelem miatt a 3 helyett a 4-et választanám, ha feltennék ezt a kérdést. :D
Teslakat sajnálom, hogy nincs a 4-ben. De talán még visszakapjuk valamikor őket, ahogy ez általában szokott lenni. E60 M5 is Forza Motorsport 4-ben volt utoljára, aztán a 7. részben jött vissza, majd bekerül a FH4-be is.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#20127) stillmatic válasza Daw93 (#20116) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Én nem tudok a négyben offroad versenyt nyerni alap, mondjuk B645 verdával, a háromban pedig magától értetődően hoztam a futamokat alap Raptorral.
Az autóválaszték egyedülálló a négyben, tény, csak az ember nem tud mit kezdeni ekkora mennyiséggel.

(#20128) rdt89 válasza Kiskokó (#20121) üzenetére


rdt89
addikt

Így érthető! :R Egyébkén aki autós játék kedvelő annak egy Motorsport és Horizon se hiányozhat a gyűjteményéből, mert mindegyik a maga nemében tökéletes. :) Nekem a Horizon 3-ból a kedvencem a Goliath verseny, mikor a tengerpartról beszáguldozól a "trópusi" környezetbe. 4 éve nyáron minden nap lement legalább 1 Online Goliath a többiekkel. :D

Qkackca:
Én xbox-on tolom, így eme fagyások nekem a 3-ba sose voltak jelen. :) Látszik melyik volt a Turn 10 elsődleges platformja, amire csinálta, de úgy tudom a FH4 PC-s változata jobban sikerült, bár nincs olyan szintű PC-m, hogy ezt igazolni tudjam. :)

(#20129) Rossi


Rossi
addikt

Ezt az évszak dolgot hogyan kell érteni single-ben?
Tegnap kezdtem el, toltam kb. egy órát, most kaptam meg a filmes stáb házát.
Tovább is jutottam az őszi bajnokságba, de még nincs ősz.
Most tegyem félre pár napra a játékot, avagy? :F :DDD

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#20130) parandroid válasza Rossi (#20129) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Először bizonyos xp mennyiségenként vált évszakot, ha megvan mind a 4, akkor hetente van váltás.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#20131) Rossi válasza parandroid (#20130) üzenetére


Rossi
addikt

Köszönöm!

Így előállhat olyan helyzet, hogy hopp, elfogytak a versenyek, és még van x nap évszakváltásig?
Single player-re gondolok.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#20132) IntelKiller7 válasza Rossi (#20131) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Igen előfordulhat. De van még egy csomó challenge feladat amire sok XP-t ad.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#20133) parandroid válasza Rossi (#20131) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Igen. Már ha csak a heti feladatokat, versenyeket nézzük. De mire magát a játékot úgy nagyjából végigjátszod (versenyek, sztorik, csillafok, táblák, feladatok, eliminator, acsik, kiegek), az azért sokszor száz óra.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#20134) homerhamm


homerhamm
addikt

Aki aukciósházazni akar ajánlom a 2009-es Vauxhall Corsat. 20milláért megy, erre valaki este 7-et(!!!) feltett, előtte napokig egy se volt. :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#20135) Rossi válasza parandroid (#20133) üzenetére


Rossi
addikt

Köszi!

Eléggé beszippantott a játék, sikerült jól beállítani a kontrollert is, a rásegítéseket is (csak ABS , automata váltó és a fékezési pontok, utóbbit szerintem majd kikapcsolom).

BTW az automata váltónál nem is enged beleváltani, csak manuális, vagy szekvenciális módban?

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#20136) parandroid válasza Rossi (#20135) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Csak full automata mód van, és szekvenciális (nyilván nincs kuplung, és szerintem a kulisszás manuális sem működik, de ehhez nem értek, sosem foglalkoztam ilyesmivel).

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#20137) Rossi válasza parandroid (#20136) üzenetére


Rossi
addikt

Értem.
TDU 1. és 2. részt is szekvenciálissal toltam anno, szerintem ez lesz a nyerő itt is.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#20138) Kisgépkezelő válasza parandroid (#20136) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Van kupplung. Pedálsorral még normálisan is működik, kontrollerrel egy kicsit "érdekesebben". Viszont ettől függetlenül a manual+kupplung egy kicsit gyorsabb, mint a sima a manual, bár egy leheletnyivel több gyakorlat is kell a helyes használatához.

(#20139) IntelKiller7 válasza Rossi (#20135) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Automatánál csak a gép kapcsolgat. Nem tudsz sehogy sem belenyúlni. Én manuál módban használom az alap gombokat nyomkodva. Ha driftelni akarsz, csak így használd, így nem vált el. :)

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#20140) rdt89


rdt89
addikt

A heti autós kihívásnál az utcai verseny a Maratont takarja. :D

(#20141) SenorGrande


SenorGrande
senior tag

Picit offtopik, Mustang Hoonicorn vs. McLaren Senna Merlin real life drag race. :)

Hozzátenném, nem tudom ki a McLaren vezetője, de szerintem ennél többet ki lehetett volna hozni abból az autóból. Igaz, nyerésre akkor sem lett volna esélye, szerintem.

[ Szerkesztve ]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#20142) homerhamm


homerhamm
addikt

Kivették a havi riválist is a szezonból.... inkább a játszóteret kellet volna.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#20143) GhanBuri Ghan válasza SenorGrande (#20141) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Múlt héten próbáltam az egyik heti kihívást (192 mph autópályán) a Formula Drift Viperrel megcsinálni. Hát izé, az a kocsi hármasban két másodperc alatt van hatvanon, de bármilyen kis gázra kitör a hátulja, autópályán úgy mentem vele, hogy folyamatosan korrigálni kellett, mint egy régi amerikai filmben (és szerintem nincs negatív utánfutása, mert csak gázra kellett kormányozni). Erős fékezésre is garantáltan eldobja a hátulját, és azt se lehet tudni előre, hogy merre. Egyszer próbáltam vele országúti versenyt menni, vicces volt :)
Viszont a videóban is volt a nagyon szűk íven driftelés, az még nem megy, és nem is tudom, mit kellene csinálni hozzá, a reptéren mindig látom a féknyomokból, hogy hibátlan íveket húztak a lerakott körök elé, és az átkötések is szépek voltak.

(#20144) Daw93 válasza SenorGrande (#20141) üzenetére


Daw93
senior tag

Mondjuk szerintem elég nyomorultak, hogy egy 1400 ló összkerekes vs 800 ló hátsókerekes versenyt csak álló rajtból indítanak. A tapadás hiánya miatt az elején sokat veszít a senna. Repülőrajttal kíváncsi lennék mi lenne a végeredmény, bár szerintem akkor is a hoonicorn nyerne, de nem ilyen látványos lenne a különbség.

GTA Online: Daweee93

(#20145) GhanBuri Ghan válasza Daw93 (#20144) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Az viszont érdekes kérdés, hogy hogy fért bele az erősebb motor és az összkerékhajtás a Hoonicorn kisebb tömegébe.

(#20146) Sidorovich válasza Kiskokó (#20121) üzenetére


Sidorovich
senior tag

Mi ez a kormány bug a 4-ben amit többen is említettetek? :)

A mostani heti Forzathron teendőknél hogy tervezitek megcsinálni a fényképezést? Most az a cél, hogy 2 másik játékos is a képen legyen a Horizon Festival színpad előtt, eddig senki nem állt meg nekem egy fénykép erejéig. :D
Összefutunk innen?

(#20147) Kisgépkezelő válasza Daw93 (#20144) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Amerikában a 0-60 és a 1/4 mérföld a viszonyítási alap. Simán rámondják bármilyen böszme pickupra, hogy Ferrari verő, ha valami 8+ literes kompresszoros big block V8-al előbb éri el a 60 MPH-t. Ha még 1/4 mérföldön is előtte van, akkor egyenesen szétalázta az európai szupersportkocsikat, ráadásul tized áron. Hogy kanyarban egy Zsiguli is odaver nekik, az őket már nem zavarja.

GhanBuri Ghan: Régen könnyebbek voltak az autók. Nem kellett törésteszten jól szerepelniük, nem voltak légzsákok, klíma, nagyzene stb... A vicc, hogy majd 300 kilóval könnyebb egy alap 65-ös Mustang, mint egy Senna, Hooniganék meg még abból is kidobálták a felesleget. Ahhoz képest elég szép súlya lehet annak amit viszont beletettek, mert a végén alig 15kg a különbség a Hoonicorn javára. Az az 1400 lovas motor meg valószínűleg erősen üzemórás.

Sidorovich: Valamikor megpróbálhatjuk. Vegyél fel ismerősnek az xbox-on, aztán chaten egyszerűbb összebeszélni, hogy mikor jó egyszerre hármunknak. WorthyCheetah17 a gamertagem.

(#20148) NoMagix válasza Sidorovich (#20146) üzenetére


NoMagix
addikt

Kapcsolj át solo-ba, 1 perc alatt megvolt!
Sok kocsi van olyankor!

(#20149) Qkackca válasza Sidorovich (#20146) üzenetére


Qkackca
őstag

Drivatarokkal is jó, szólóban.
Én meg fotobombáztam egyet, láttam ketten fényképezkednek, gyorsan beálltam eléjük, meglett az enyém is :)

GhanBuri Ghan, Daw93, SenorGrande: mondjuk ezt a Merlin verziót még nem ismerem, de a hoonicorn az egy épített célszerszám, show autó, nem csoda ha erősebb, könnyebb, plusz az road legal legalább? A Senna az, nem?

Kisgépkezelő : na milyen lett a lotus? meg a golf3? :B

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#20150) Kiskokó válasza Kisgépkezelő (#20147) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ha gondoljátok van Prohardveres "félhivatalos" discord és ott még könnyebben össze tudtok beszélni, illetve játék közben is tudtok dumálni ha akartok.
Már betettem ebbe a topicba is a meghívó linket, hozzászólásaimra ha rákeresel megtalálod.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.