Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14051) zack


zack
nagyúr

Akarok venni egy Xbox controllert pc-hez. Nem ár érzékeny a dolog, a lényeg hogy jól működjön PC-n. Mire kell figyelnem? Vezeték nélküli? Vezetékes? Ez utóbbinak van hátránya (késés)? Billentyűzettel nem az igazi. :(

Pl ez milyen?

[link]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14052) csaba951 válasza zack (#14051) üzenetére


csaba951
veterán

Ez pont jó is lesz, nem lesz semmi technikai gondod vele. Meg tartós is. Mást ne vegyél! ;)

(#14053) zack válasza csaba951 (#14052) üzenetére


zack
nagyúr

Zsír! Köszi! :R

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14054) parandroid válasza zack (#14051) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Eredeti Microsoft legyen (amit linkeltél, az az). Van külön pc-hez is, vevőfejjel, de ha van a gépedben bt, akkor az sem kell. Alap fekete/fehér kontroller 12k körül van jó áron, 15k a teljesen hétköznapi, akciómentes ár. A konzolvilágnál van most valami akció, hogy ha az ő mastercard kártyájukkal fizetsz, akkor 9k. Valószínű, hogy most lesznek mindenfelé akciók erre is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#14055) hozgomisel


hozgomisel
friss újonc

Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki, hogy megoldódott a problémám. Bár a CPU még mindig 67 fokig felmegy, ami nekem annyira nem tetszik, úgyhogy fogok még köröket futni, de az akadás kb 1óra játék alatt nem jelentkezett.

(#14056) ETOM válasza csaba951 (#14052) üzenetére


ETOM
addikt

Hogy tartós azt nem tudom az enyémen az LT gomb recseg, de az is elég érdekesen kell egy kis idő míg elkezdi. :DDD :F Nincs még egy éves..
360 állítólag jobban bírja a gyűrődést. Persze esélyes, hogy én fogtam ki szart. :D

Alzánál is láttam, hogy kuponokkal valaki 9k-ért vett.

[ Szerkesztve ]

(#14057) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Kisgépkezelővel való csapatásom második felvonása az egyik éjszaka rendkívül tanúságosra sikeredett. milliószor el lett mondva, hogy ha nem az adott útviszonyoknak megfelelően választasz sebességet, könnyen elveszítheted az uralmat a járműved felett. az életben is, a játékban is. hiába csak pixelek, megtörténik, hiszen valamiféle fizika azért van beletolva.. amikor sziklás, vulkanikus talajon mész százhetvennel, az nem annyira szerencsés. ezt még úgy látszik, pc-n maga a játék sem tolerálja és kidob a pcsába. erre panaszkodott ezt követően Kisgépkezelő is, a legutolsó megörökített képkocka róla ez volt, ekkor látták utoljára a piros-fehér rallyautójában srácot a fortune island meredek kaptatóin... aztán missing

A krúzolás, mint chill-, vagy zen (by peterkeT™) közeli állapot dehogynem, abszolút megvalósulhat a kedvenc játékunk közben is, nagyszerű élményvezetések, remek útvonalak váltják egymást, ha megfelelő a partner hozzá. Aki nem lök meg hátulról, nem gyorsít fel úgy h nem éred az életbe utol és persze le se lassít, helyette igyekszik betartani a normális viselkedés és autós etika szabályait. Kisgépkezelő hál'istennek ilyen, kifejezetten kellemes, feszes tempót diktálva jó vele mászkálni.
A heti randevúnk pluszélményfaktorát a közös verseny előzte meg, mellyel a nagy cél, a Pista megszerzése vált elérhetővé. Az autót akartam és amit kellett, megtettük érte. Pista azóta új szerelmem lett és bár tudom, megjelenése után azonnal leírtátok, h semmilyen kategóriás versenyre nem lett igazán jó, nekem mint krúzautó (zenautó), istenien megfelel és asszem, a mclaren spyderemet is leváltotta immáron. az eredeti motorjával, AWD, ültetés és a megfelelő színválasztásban...... isteni gép lett.

(#14058) zack válasza parandroid (#14054) üzenetére


zack
nagyúr

A honlapon nem látok ilyen akciót. 3 Mastercard is van...De az mit jelent, hogy az "ő Mastercard kártyájukkal fizetek"? :B

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14059) ETOM válasza zack (#14058) üzenetére


ETOM
addikt

[link]

Alzán is érdemes ránézni, ha még megvehető így akkor eléggé megéri.

[ Szerkesztve ]

(#14060) parandroid válasza zack (#14058) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Hú, nemtom pontosan, van valami konzolvilágos mastercard kártya, azt kell igényelni, és azzal fizetni, xbox topikban nagy sláger, mert az éves gold kód is jóval olcsóbb így.

Na megvolt még előzményekben: [link] . Mo-n élnék, én is kiváltanám, virtuális kártyának sem utolsó.
Szerk.: Az alzás is jó, ott a kártyaigényléssel sem kell foglalkozni, meg nem személyesen kell intézni.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#14061) IntelKiller7 válasza ETOM (#14056) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Cseréld ki gariban. Kiegészítőkre, így a kontrollerre is csak 1 év garancia van.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14062) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
senior tag

Nekem az X gombot nem tolja vissza rendesen a helyére miután lenyomom. Az is tipikus hibának tűnik, mert tele van az internet tutorialokkal, hogy hogyan lehet javítani. Közben utána néztem, hogy a két rumble motort is ki lehet belőle építeni gond nélkül, úgyhogy majd azt is megcsinálom.

[ Szerkesztve ]

(#14063) Nyethuszar válasza hozgomisel (#14055) üzenetére


Nyethuszar
tag

Na de mit csináltál ? :U Azt nem írtad..
Az a 67 fok ne is tetsszen, mert egyáltalán nem jó/egészséges.
Szerezzél be előre 2 normális ventit.
Egyébként ha utána olvasol az alaplapnak,akkor írják is,hogy pocsék a VRAM hütése. Ismerősnek pontosan ugyan ez volt a gondja, forrt ez az alaplap mint Neked és gallyra is ment. Küldte is vissza gariba.. Lett egy használt MSi átmenetileg majd Asus Rog :DDD
Azóta nincs gond semmi. :N
(#14064) CJ4567: Nagyon is van gond ,de nyugodtan használja úgy aki cserélni akarja sokkal hamarabb mint egyébként kellene. Ezért kell MINDEN FX CPU-ra erős hűtés. Kazán az összes.
Kb 17 éve foglalkozok szervizeléssel, tudom miért mondom ezeket.
De nem akarok vitázni semmin. :N

[ Szerkesztve ]

Mindenki hülye aki nem normális :D

(#14064) CJ4567 válasza Nyethuszar (#14063) üzenetére


CJ4567
veterán

Szerintem semmi gond nincs a 67 fokos CPU-val.

No Sana No Life

(#14065) hozgomisel válasza Nyethuszar (#14063) üzenetére


hozgomisel
friss újonc

Hát ha belegondolok sokmindent próbáltam, de mindig vissza tértem az alap felálláshoz. Most ami történt az annyi, hogy az energiagazdálkodásnál a csúszkát legjobb teljseítményre húztam illetve a két ventit a ház elejéből amik eddig befele fújtak átraktam a tetejére úgy, hogy kifele nyomják a meleget. Szerintem az lehetett a baj, hogy melege volt a jószágnak. Veszek majd még két ventit az elejébe, aztán kicsit később tervben van úgyis egy procifejlesztés, csak az ugye hozza magával az alaplapot meg a ramokat.

(#14066) csaba951 válasza zack (#14051) üzenetére


csaba951
veterán

Ez alap csomagban vezetékmentes, ezzel vannak tele a boltok. A vezetékkel gyárilag együtt csomagolt drágább, és sokkal nehezebben beszerezhető. Nyugodtan vedd meg a vezeték nélkülit a legvadabb akcióban. Hozzá meg vegyél egy közönséges USB <-> micro USB kábelt, kb. 2 m-est. (Most nagyon akciós csomagban össze lehet kuponozni Alza-n. Best Buy topik a barátod a pontos, akciót kimaxoló leírásban. Vagy a játéknapló.)

Én eredetileg egy 5 m-est vettem hozzá. Más játékokkal működött is rendesen. FH3-FH4-nél viszont ugratás utáni becsapódáskor rendszeresen úgy érzékelte a játék, hogy nincs csatlakoztatva a kontroller. Ami nem igaz, meg a menüben egy A gombnyomásra varázslatos módon megint lett kontroller. Nemrég vettem egy 2 m-es kábelt, és ezzel megszűnt a probléma.

#14057 Tibiajax
A felső képen Kisgépkezelő már megindult a Fény felé! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14067) Kisgépkezelő válasza csaba951 (#14066) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Valószínűleg ott már ki voltam fagyva, mert én még utoljára azt láttam, hogy az úton van a kocsi. És még gyorsan sem mentem. Érdekes egyébként, mert nálam elég ritkán van, hogy akadna vagy kifagyna a játék.

Egyébként a kontroller nekem is jól megy bármilyen USB kábellel. A múltkor lemerült az akkum aztán egy olyan megtört USB kábelre dugtam ami vel egy telefont már alig tölt, és még adatkapcsolat se nagyon van, de az XBO kontroller simán ment vele. Egyébként a sima kontrollerból van pár verzió, ezek közül a legrosszabb aminek se beépített akkuja, se bluetootha nincs, hanem valami saját protokollon kommunikál, amihez külön donglét kell venni ami vagy 10 000 forint. Nem tudom áruljá e még, de ha igen, akkor szerintem az kerülendő. Az eliteből azt hiszem mindkettő széria beépített akkus és bluetoothos, de az meg 50 körül van.

[ Szerkesztve ]

(#14068) csaba951 válasza Kisgépkezelő (#14067) üzenetére


csaba951
veterán

>legrosszabb

Ez volt a XBOX 360-as vezeték nélküli kontroller. Ennek PC-n pár játékkal még kompatibilitási gondjai is voltak (vezetékes változatot viszont jól kezelték ezek a játékok). Szerencsére ez már nem gond, mert már mindenhol csak megrendelésre kapni. Amit most lehet kapni, azzal meg már nincs gond.

Nekem kb. 1,5 éves és nincs vele gondom. Előtte a 360-as kb. 6 évig jó volt. Utána a RB már nem működött rendesen, többször is meg kellett nyomni a játékokban, hogy elfogadja. De a többi része még akkor is jó volt.

(#14069) ETOM válasza csaba951 (#14066) üzenetére


ETOM
addikt

Na igen azzal vigyázni kell én is ráraktam elsőre egy 5m hosszabbító kábelre. Jöttek is az érdekes dolgok. (random elkezdett rezegni Tomb Raider alatt és egyebek) :DDD

(#14061) IntelKiller7 Gondoltam rá, de szerintem simán visszaküldenék ezt. Van, hogy 15-20 perc forza után kezdi el a recsegést. Mi a jó ég recseg benne azt nem tudom, de ahogy lenyomom halható eléggé, ha egyszer elkezdi..

[ Szerkesztve ]

(#14070) IntelKiller7 válasza ETOM (#14069) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Nem biztos. Fogd rá még, hogy néha eldobálja a jelet, aztán.. :DDD

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14071) Tibiajax válasza csaba951 (#14066) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:D hja...

(#14072) zack válasza csaba951 (#14066) üzenetére


zack
nagyúr

Késő. :DDD Megvettem a 18k-s verziót. Még nem bontom ki, mert lenne kérdésem.
X360-as joy jó Win10-hez?

Egyébként konzolvilágban nem álltak a helyzet magaslatán. Eleve nem volt kártya, mert elfogyott. Kérdeztem, hogy akkor ez milyen akció, hogy elméletileg van, gyakorlatilag nincs. Aztán jöttek a kellemetlen perceik. A végén kiderült, hogy erre a kontrollerre nincs is akciójuk. Itthon lenne X360-as joy, és ha azzal működik, lehet visszaviszem amit vettem.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14073) Daw93 válasza CJ4567 (#14064) üzenetére


Daw93
senior tag

Egyet értek. Bolondbiztos az összes proci, ha túlmelegszik kikapcsol magától a gép. Nem károsodik ennyitől, 60-70 fok bőven üzemi hőmérséklet.
Nekem volt pár amd procim ami rengeteget kapott az élettől, volt hogy a 90 fokokat is elérték és soha semmi bajuk nem volt.

GTA Online: Daweee93

(#14074) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Az vót' má', hogy lesz Supra végre (FH4)?
[link]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#14075) zack válasza csaba951 (#14068) üzenetére


zack
nagyúr

Ahogy olvasom az írásodat a 360-as joy-ról...Anomáliákat nem szeretnék. Akkor inkább marad amit vettem...A ritka és drága változat. :DDD :DDD

Ezt a kábelt nem igazán értem, ami a dobozban volt. :U Az egyik vége USB anya a másik apa. Nem igazán értem, hogy ezt a kábelt hogy kell használni.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14076) IntelKiller7 válasza Darko_addict (#14074) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Ma még nem. :D

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14077) Darko_addict válasza IntelKiller7 (#14076) üzenetére


Darko_addict
őstag

Gondoltam, hogy le vagyok maradva, de visszaolvasgattam pár posztot és ma még tényleg nem írta ki senki, szóval elhatároztam, hogy úttörő leszek. :D

Már elfáradtam a játékban, semmi motiváció belépni, nagyon nyögvenyelős. Épp a 3. csillag előtt vagyok, de olyan sok óra van benne, hogy sajnálnám a legújabb autókat kihagyni. :N

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#14078) IntelKiller7 válasza Darko_addict (#14077) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Én sem játszok túl sokat már vele. Lego-t még ki sem próbáltam, annyira nem érdekel. :D

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14079) csaba951 válasza zack (#14075) üzenetére


csaba951
veterán

360-as akkor jó, ha vezetékes. Azzal mennie kell a játéknak. Ha vezetékmentes, akkor megszívtad, mert azt csak egy (Microsoft) spéci vevővel lehet használni PC-n. És pár játékkal akkor se fog működni (de a többséggel jó lesz). Meg ugye ezek nem mai darabok, elhasználódnak.

A kábel mindkét vége apa kell hogy legyen. Nagyobbik megy a PC-be, kisebbik a LB-RB közötti lyukba.

Vezetékes változatnál nem kell benne lennie elemnek/akkunak. Vezeték nélküli használathoz mindenképpen kell elem/akku, és egy bluetooth adapter, amit neked kell beszerezned. De ebből szinte bármi jó, nem csak az MS megoldása jó hozzá.

#14078 IntelKiller7
Én egyáltalán nem vagyok nagy Lego-s, engem sem érdekelt. De 1 óra után beszippantott. Nagyon élveztem! Adj neki te is egy esélyt! ;)

[ Szerkesztve ]

(#14080) szpeti40 válasza zack (#14072) üzenetére


szpeti40
addikt

Én vezetéknélküli xbox 360 joy-al játszok meg pc vevővel hozzá, nem tapasztaltam semmi hibát vele.

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#14081) IntelKiller7 válasza csaba951 (#14079) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Majd kap egyet mindenképp. Csak jelenleg játszani sincs kedvem semmivel. :))

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14082) Dtomka


Dtomka
veterán

Elkezdtem a rangsorolt kalandokat (online)
De! Amikor feldobja a verseny részleteit nem lehet kilépni. S1 osztályban versenyeznék, és A, S2 versenyeket ad be. Ez a játék tényleg még nincs kész.

(#14081)IntelKiller7
Csak Nő van a dologban? :)

+ Észrevettem, hogy a gpu néha 150 -re felmegy. Így már van képtörés. Mivel lockoljam 144 -re?

[ Szerkesztve ]

(#14083) Darko_addict válasza Dtomka (#14082) üzenetére


Darko_addict
őstag

Online versenyen nem választhatsz class-t, egy poolból sorsolja ki, hogy épp mi lesz a kötelező. Csacsi. ;]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#14084) Dtomka válasza Darko_addict (#14083) üzenetére


Dtomka
veterán

De azért ha meggondolja magát az ember, hogy mégsem indulna azért lehessen már kilépni, ez nem a maffia.... :P

(#14085) IntelKiller7 válasza Dtomka (#14082) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Az is. :B

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14086) Darko_addict válasza Dtomka (#14084) üzenetére


Darko_addict
őstag

Ezek már összeválogatott játékosok, ha 4-en kilépnének, akkor alig páran versenyeznének csak. Emiatt kompetitív: bárhol, bármivel, bármilyen körülmények között helyt kell állj - harcosok viadala. :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#14087) CJ4567 válasza Dtomka (#14084) üzenetére


CJ4567
veterán

Ha feldobja a versenyt, és nem akarod lejátszani, akkor attól a pillanattól kezdve, hogy feldobja a versenyt(tehát látod, hogy pl. S1 cross country, tél), ne nyúlj semmihez, ne nyomj semmit. Ha jól csináltad, 10 másodpercnél ki fogja írni, hogy "inaktivitás észlelve", és ha lejár, kidob vissza szabad kóborlásba.

Amúgy ez így van rendjén, hogy nem te válaszhatod ki, hogy mit versenyezz, mert így is kevés a ranked játékos, nem kell még tovább szabdalni a játékosokat.

No Sana No Life

(#14088) csaba951


csaba951
veterán

2019 ForzaRC Invitational Series
elődöntő ma 22:00-tól
döntő vasárnap 22:00-tól

(#14089) csaba951 válasza csaba951 (#14088) üzenetére


csaba951
veterán

Hoppá! Helyesen: 19:00-tól. De még most is tart a mai. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14090) Dtomka válasza Darko_addict (#14086) üzenetére


Dtomka
veterán

Nem, kevered! Az a film az éhezők viadala volt :) (Amúgy jó film (sorozat)!)
Én most kezdtem az online versenyzést szinte mínusz a tapasztalatom. És van akinek több százas a rangja. Ez így fair?
De előbb végre már nyertem 1 versenyt :)

Amúgy én miért vagyok x-es? Látok olyanokat akiknek már több ezer van...? :F

(#14087) CJ4567
Ez a módszer tuti "müxik"? Ki fogom probálni, köszi szépen a tippet! :R
Én nem beállítani szeretném, csak ha nem felel meg a földes verseny, mert én jobban szeretek aszfalton versenyezni, ha tudjak már kilépni. És a helyemre berakhatna más játékost.
Nagyon ismert és szerintem a legnépszerűbb autós játék mostanában. Egyre több ember veszi meg.. tehát van és lesz is játékosállomány....

[ Szerkesztve ]

(#14091) Darko_addict válasza Dtomka (#14090) üzenetére


Darko_addict
őstag

Simán fair! Vannak 2-3, 5 csillaggal is akkor lámák, hogy el sem hinnéd. Ha van tapasztalatod korábbi Forzákkal, level 5-ön félisten lehetsz. :)) 10 meccset kell játssz (10x3-6 meccset konkrétan), míg megvan az első besorolód, utána szezonként csak 1-et és visszadob, ahonnan tudsz mászni majd. X a besorolatlant jelzi, a mellette lévő pontok pedig a ligapontok. A ligasorolás sokkal relevánsabb érték ad a játékosokról, mint a player level.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#14092) zack válasza csaba951 (#14079) üzenetére


zack
nagyúr

Nem ilyet adtak hozzá. Volt hozzá vevő, meg egy kábel, aminek mindkét vége normál USB. Csak az egyik apa, a másik anya. Nem igazán értem, mi ez a kábel, és miért nincs benne az, amit te linkeltél. :U
Szerintem holnap vissza is viszem. A honlapjukon is az a kábel szerepel, amit linkeltél, de ami benne volt, az egy USB hosszabbító szerintem. :((

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14093) zack válasza csaba951 (#14079) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem az az idióta nem nézte mit ad, pedig kiemeltem, hogy a zsinóros kell Win10-hez. Nem a multi verziót adta, ezért nincs benne a kábel. A vicc az, hogy ez 1000ft-tal drágább, mint a kábeles multi, ami kellett volna. Nem 17900 hanem 18900.-.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#14094) Dtomka


Dtomka
veterán

A minap kezdtem el 1 sorozatot nézni, és mit látok a falon? (jobb oldal!) :DDD

(#14095) CJ4567 válasza Dtomka (#14090) üzenetére


CJ4567
veterán

X az csak azt jelenti, hogy nincs még "bekalibrálva" a rangod, mindenkinek van egy kezdő rangja, ahonnan indul, csak ez rejtve van.

Ne a pontszámot nézd, hanem a számot mellette, pl. 14, minél kisebb a rang, annál nagyobb. (20-tól Grandmasterig megy.)

És sajnos a matchmaking így működik, Grandmasterként simán bedob ellenem 10-15-ös rangú ellenfeleket :W

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#14096) parandroid válasza Dtomka (#14094) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az megvan, hogy a Forza olaszul kb annyit jelent, hogy hajrá, előre, stb? Azaz elég sok helyen láthatod, ahol bármilyen olasz nyelvű népek épp győzni akarnak, akár sport, akár politika, akár hétköznapi biztatás. A képeden épp a Nápoly focicsapata a kedvenc, ha jól látom (Forza Napoli).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#14097) s7evcsenko válasza parandroid (#14096) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Iszonyat hangulatrontó vagy! ;]
Forza Milan! :))

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#14098) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Inkább azt meséljétek el nekem, hogy online ligában hogy a fenébe lehet 10-es ligáig eljutni (nyilván a star card miatt kérdezem)? Anno 17-re soroltam be magam, aztán a nagy átsorolás után 13-as lettem, de onnét se előre, se hátra. Jó, ügyes se vagyok, de amikor sikerül nagy nehezen a sorozat végén dobogón végeznem, akkor kapok 10 pontot, és valami párszáz kéne a következő ligához, onnét meg még 2 szintlépés 10-ig...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#14099) IntelKiller7 válasza parandroid (#14098) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. De szerintem csak időpazarlás az egész.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#14100) Kisgépkezelő válasza parandroid (#14098) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Nem lehetetlen elsőre a 10.-be kvalifikálni. Nekem tegnap ranked driften elég volt hozzá 5.-nek lennem. Lehet jobb is lett volna, de valamiért ragaszkodtam hozzá, hogy egy aranyszínű 1931-es Bentley-t gyilkoljak szét.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.